Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 62 (5269)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Câmpulung Moldovenesc

Doi miniştri liberali au participat la deschiderea cabinetului parlamentar al lui Radu Surugiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Deputatul PNL de Suceava Radu Surugiu şi-a inaugurat în cursul zilei de ieri cabinetul parlamentar din municipiul Câmpulung Moldovenesc, aflat pe str. Calea Bucovinei, nr. 14. La deschiderea cabinetului au fost prezenţi ministrul Economiei, Varujan Vosganian, ministrul delegat pentru relaţia cu Parlamentul, Mihai Voicu, primarii din Câmpulung Moldovenesc, Pojorâta, Fundu Moldovei, Vatra Moldoviţei, Frasin şi Sadova, precum şi alţi doi deputaţi suceveni ai PNL, Dumitru Pardău şi Constantin Galan.

După slujba de sfinţire a noului cabinet parlamentar, deputatul Radu Surugiu a ţinut să le mulţumească celor care l-au ajutat să deschidă acest cabinet, respectiv primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, Consiliul Local din acest municipiu, precum şi primarul din Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu.

„Vreau să le mulţumesc tuturor primarilor din colegiul meu, indiferent de culoarea politică pe care o au. În campanie am transmis un mesaj, şi anume că trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a aduce binele pentru oamenii care ne-au votat, dar şi pentru cei care nu ne-au votat. Noi suntem vremelnic în aceste funcţii şi trebuie să lăsăm deoparte lupta politică şi să facem binele pe care l-am promis”, a declarat Surugiu.

El a amintit că în campania electorală pentru alegerile parlamentare a făcut două promisiuni, şi anume că în situaţia în care va fi ales deputat va fi ajutor de primar şi ajutor de cetăţean. „Primarii din această zonă ştiu că am încercat şi încerc să fiu alături de ei, să-i ajut în proiectele pe care le au. Iar cea de-a doua promisiune făcută, cea de a fi ajutor de cetăţean, începe acum, într-un cadru organizat. Acum avem ocazia ca aici, în Câmpulung Moldovenesc, să avem un spaţiu în care ne putem întâlni cu oricine”, a mai spus Radu Surugiu.

La rândul său, ministrul delegat pentru relaţia cu Parlamentul, Mihai Voicu, a ţinut să-l felicite pe Radu Surugiu pentru deschiderea cabinetului parlamentar din Câmpulung Moldovenesc. Mihai Voicu a subliniat că datoria parlamentarilor este de a fi aproape de cetăţeni, însă unii dintre aceştia uită să facă acest lucru.

„Astăzi, colegul nostru, unul dintre cei mai tineri deputaţi din Parlamentul României, face un pas. Pentru că multiplele contacte din campania electorală trebuie în mod evident continuate. Şi a avea un birou parlamentar în care să existe persoane care să continue acele contacte cu cetăţenii mi se pare un lucru demn de salutat. Din nefericire, nu toţi colegii noştri fac aşa ceva”, a declarat Mihai Voicu.

 

Vosganian a apreciat activitatea lui Radu Surugiu ca lider al studenţilor liberali

În ceea ce-l priveşte pe ministrul Economiei, Varujan Vosganian, acesta a ţintut să-i transmită deputatului Radu Surugiu că va putea să spună cu adevărat că a câştigat alegerile în anul 2016, când se va întoarce la cetăţeni pentru a-i acorda din votul pentru un nou mandat. Vosganian a amintit că Radu Surugiu este liderul Cluburilor Studenţeşti Liberale, o funcţie care îl obligă să fie cât mai bun. „Radu conduce studenţii liberali. Aceasta este o poziţie cu mare rezonanţă, dacă ne gândim că acum 70 de ani aceeaşi funcţie a fost ocupată de Radu Câmpeanu. În PNL, poziţia de şef al Cluburilor Studenţeşti Liberale te obligă. Şi Radu Surugiu s-a achitat cu nobleţe de această funcţie, pe care va trebui la un moment dat să o predea, pentru că va dobândi în schimb maturitatea”, a spus Varujan Vosganian.

Nu în ultimul rând, primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a făcut apel la parlamentarii şi miniştrii liberali pentru a face front comun în vederea dezvoltării acestei zone a judeţului. Negură a subliniat faptul că singura şansă de dezvoltare a zonei Câmpulung Moldovenesc este dezvoltarea turismului, şi în special finalizarea pârtiei de schi de pe masivul Rarău. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi miniştri liberali au participat la deschiderea cabinetului parlamentar al lui Radu Surugiu.
 Vizualizări articol: 2081 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 11 voturi
Doi miniştri liberali au participat la deschiderea cabinetului parlamentar al lui Radu Surugiu4.9511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   EXTAZ DE WEEK END trimis de
(16 mar 2013, 12:41:02
DIN NOU SAMBATA,DIN NOU SATIRA SI UMOR!
DOM' PRIMAR ALES DE CATRE NUMARATORII DE VOTURI:
PTR A CREA LOCURI DE MUNCA IN GUBERNA,RENUNTATI LA VENERABILII CARE NU NUMAI CA AU RAMAS IN SISTEM,DAR AU MAI FOST ADUSI DE ACASA,DIN PENSIE SI LI S-A OFERIT DE MUNCA,IN TIMP CE TINERII R O M A N I TREBUIE SA PLECE SI SA FIE TERFELITI PRIN STRAINATATE,LA CELE MAI JOSNICE MUNCI!
INTELEGEM SISTEMUL IDIOT DE TIP SOVIETIC,DE A VA PASTRA VECHILE INFO-STRUCTURI INTACTE,DAR CU CE VA AJUTA VENERABILII CAND SUNT DEPASITI TOTAL DE NOILE TERHNOLOGII??????????
SI ASA ,TENDINTA LOR DE MANIPULARE,NU MAI ESTE BAGATA IN SEAMA DE NIMENI.
STITI FOARTE BINE DESPRE CE VORBESC,CINEVA INCEARCA SA-SI FACA O ,,GARDA PRETORIANA''INFILTRAND IN MAI TOATE INSTITUTIILE DIN GUBERNA CONSATENI DE-AI SAI,IN FUNCTII CHEIE.EL SI CUMATRI SAI,UNII CU MARI PROBLEME,ARHI-CUNOSCUTE!
2.   EXTAZ CU IMBUNATATIRI trimis de
(16 mar 2013, 12:50:33
IN STATIUNEA TURISTICA DE INTERES NATIONAL SI PERSONAL,NU SUNTETI IN STARE SA STRANGETI POTAILE CARE SFASIE LUMEA PE STRAZI.SAU ZVONUL CARE CIRCULA PE CONTRASENS,PE CICLODROMUL DIN GUBERNA,ARE UN OARECARE ADEVAR SI ANUME,CA,CU ASTFEL DE POTAI SE DERULEAZA UNELE AFACERI?
DEALTFEL SE SI VEDE,NR.CAINILOR ESTE APROAPE ACELASI,DAR NU MAI SUNT ACEEASI CAINI DIN LUNILE TRECUTE,UNDEVA ,,DISPAR''.
TOT DE PE CICLODROM SE AUDE CA,SI MISTRETUL TRANSAT DIN PADUREA DE DEASUPRA STADIONULUI,MAI EXACT CARNEA A FOST AMESTECATA CU A POTAILOR GASITE ACOLO SI AR FI AJUNS TOCMAI IN CAPITALA,CINEVA APRELUAT O FUNCTIE IMPORTANTA ACOLO.
3.   EXTAZ PRELUNGIT trimis de
(16 mar 2013, 13:00:37
IDEILE IN CEEA CE PRIVESTE TOALETARILE DE ARBORI,VA APARTIN???SAU ASA TREBUIE SA ARATE O GUBERNA TURISTICA,CU ARBORI RETEZATI LA JUMATATE???SE PARE, CA CEI CE DISTRUG INTENTIONAT SPATIILE VERZI SI IN GENERAL CE A MAI RAMAS DIN GUBERNA,SE BUCURA INCA, NU NUMAI DE PROTECTIA[A SE CITI TRAFIC DE INFLUENTA],,LEGIUNILOR'' PE CARE LE-AM AMINTIT IERI,CI SI DE PROTECTIA ,,LEGIUNII ARHANGHELULUI SECU-KGB
SEVASTICA''CUIBARU' DE PE SADOVA!CSMR-UL VA FACE LUMINA SI CU ,,LEGIUNEA''DE PE AXA FRUMOSU-ULMA SI ATUNCI VOM PUTEA INCHIDE PATRULATERUL NEREGULAT!
4.   INTREBARI INTREBATOARE ANTI-SOMN trimis de
(16 mar 2013, 13:11:54
CA SA MAI FACETI ROST DE BANI,DE CE NU DEZGROPATI CONDUCTELE CARE ZAC LA RUGINIT DE POMANA SI SA LE VINDETI LA FIER VECHI????
DE CE NU VINDETI CABANA OBCIOARA???POATE MAI LUATI CEVA PE EA!
CE SUME AU REZULTAT IN URMA DEFRISARILOR DE PE TRASEUL PARTIEI SI CE S-A FACUT CU BANII???
DE CE NU REDUCETI PERSONALUL DIN PRIMARIE,PTR CA SI ASA NU AU CE FACE TOTI ACOLO????
DE CE UNII ,,TRUDESC'' SI SAMBATA,CAND NU AU CE FACE IN TIMPU;L SAPTAMANII???
AZI DE EXEMPLU,UN ING.VESNIC DIN PRIMARIE,SE OCUPA CU MONTAREA INST,ELECTRICE[DUPA APROX 4 LUNI DE LA DEBRANSARE] LA DISP DE PE STR.CAPRIOAREI,ACOLO UNDE SE FAC SI RECOLTARILE SANGUINE.DE CE ABIA ACUM SI DE CE AZI?????,,TRAGE'' LA SALARIU????ARFU!
5.   APEL trimis de
(16 mar 2013, 13:19:23
CATRE INSTITUTIILE SCOLARE CU DEFICIT DE PROFESORI DE SPORT,AVEM NOI LA C-LUNG,EXCEDENT DE ASTFEL DE CADRE,CINEVA PRODUCE DEJA ,,PE STOC'',DACA AVETI NEVOIE,PUTETI APELA CU INCREDERE.MAI SUNT SI DE ALTE SPECIALITATI,DAR FIIND,,PROGENITURI ALESE'',NU SUNT LASATI NICI SA PLECE,NICI SA SOMEZE!
DOSARELE ,,BABACILOR'' SUNT INCA ,,FACATOARE DE MINUNI''!
VORBA LU'TIFOSEY P. CIUMAEV-,,SFANTA TINERETE PROLETARA''!!!!!HA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei