Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 62 (5269)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Polei

Răbufnirea iernii de ieri dimineaţă a creat probleme serioase în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Revenirea iernii, din noaptea de joi spre vineri, a creat destul de multe probleme în traficul din judeţul Suceava, inclusiv pe drumurile naţional-europene, cele mai importante. Pe lângă două accidente mortale, mai multe autovehicule au ajuns în şanţ după ce au derapat pe carosabilul acoperit de polei pe diferite porţiuni. Poleiul a creat mari probleme la prima oră a dimineţii, când drumarii nu reuşiseră încă să intervină eficient. Şi pe parcursul zilei au continuat însă să se producă incidente în trafic.

 

„Am derapat, drumul nu era curăţat...”

Cele mai multe incidente s-au înregistrat pe DN 17, care face legătura între Suceava şi Vatra Dornei. Din cauza neatenţiei, dar şi a zăpezii care s-a aşternut pe carosabil, mai multe maşini au ieşit în decor. Unul dintre incidentele care a pus probleme mai deosebite a avut loc la ieşirea din Ilişeşti spre Păltinoasa. Un tir care venea spre Suceava a derapat şi s-a răsucit pe carosabil.

„Era polei, coboram şi nu am mai putut controla maşina. Am derapat, drumul nu era curăţat...”, era supărat şoferul.

O scurtă perioadă de timp DN 17 a fost blocat.

Agentul-şef adjunct Marius Scutaru, de la Poliţia Rutieră, a declarat: „Maşina a fost de-a curmezişul carosabilului, capătul vagonului era practic pe cealaltă parte a carosabilului. O perioadă drumul a fost blocat şi au circulat doar maşinile mici, autoturismele, care au încăput pe acostament. Au acţionat două maşini de la Drumuri Naţionale şi aşa am dat drumul la o bandă de mers, să nu blocăm traficul”.

 

Condiţii de deplasare dificile, specifice iernii 

Un alt autovehicul a ieşit în decor în zona Cabanei Ilişeşti, dar şi acest incident a fost unul minor. Pe acelaşi drum european, la intrarea în Gura Humorului, două autoturisme s-au tamponat, de asemenea fără urmări grave. Motivele au fost aceleaşi: poleiul de pe carosabil şi neatenţia la volan.

După probleme de dimineaţă utilajele de la Drumuri Naţionale au patrulat pe toate arterele din judeţ. Pe carosabil a fost împrăştiat material antiderapant, însă condiţiile de deplasare au rămas grele, specifice iernii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răbufnirea iernii de ieri dimineaţă a creat probleme serioase în trafic.
 Vizualizări articol: 2751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Răbufnirea iernii de ieri dimineaţă a creat probleme serioase în trafic5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei