Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 11 (5218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Chevrolet își crește cota de piață în Europa

Chevrolet a vândut 194.650 de autovehicule în Europa Centrală şi de Vest, obţinând cea mai bună cotă de piaţă înregistrată vreodată, 1,28% din piaţa totală de autovehicule. S-a înregistrat o creştere a cotei de piaţă faţă de 2011 în şapte din primele sale zece pieţe din Europa Centrală şi de Vest. În cinci ţări s-au înregistrat cote de piaţă record în 2012: Austria (cotă de piaţă de 1,25%), Estonia (1,80%), Franţa (1,06%), Germania (0,87%) şi Polonia (3,18%).

„În ciuda condiţiilor dificile de pe piaţa europeană din 2012, am reuşit să avem, pentru al patrulea an consecutiv, o cotă de piaţă în creştere şi am menţinut un volum ridicat de vânzări cu amănuntul, spre deosebire de tendinţele din industrie,” a declarat Susan Docherty, Preşedinte şi Director General al Chevrolet Europe.

Autovehiculul de mici dimensiuni Chevrolet Aveo a fost cel mai bine vândut model Chevrolet în Europa Centrală şi de Vest, cu 54.850 de unităţi vândute. S-au vândut 47.640 de autovehicule mini Chevrolet Spark, având o cotă de piaţă de 4%, iar Chevrolet Cruze, disponibil acum și în popularele versiuni hatchback şi station wagon, a înregistrat vânzări de 40.550 de unităţi, adică o cotă de piaţă de 7%. Chevrolet Cruze este cel mai bine vândut model Chevrolet la nivel mondial, cu peste 1,9 milioane de unităţi vândute de la lansarea sa în 2009.

Chevrolet Captiva SUV şi MPV-ul de familie Chevrolet Orlando (ambele cu 7 locuri) continuă să se bucure de o cerere ridicată, înregistrând vânzări de 23.620, respectiv 23.270 de unităţi în 2012. Modelul Orlando este disponibil acum şi cu motorul turbo de 1,4 l. Legendarul autovehicul sport Camaro, lider în segmentul său pe piaţa din S.U.A., a atins vânzări de 2.160 de unităţi în primul său an întreg de comercializare în Europa.

Per total, în Europa, Chevrolet a vândut un număr record de 541.760 de autovehicule în 2012, atingând şi o cotă de piaţă record, de 2,89%.

„Suntem mândri că, în 2012, Chevrolet a ocupat primul loc între mărcile auto de import în Rusia, pentru cel de-al şaselea an consecutiv, comercializând 205.040 de autoturisme şi SUV-uri, reprezentând o creştere cu 31.560 de unităţi şi înregistrând o cotă de piaţă de 6,84%,” a declarant James Bovenzi, Preşedinte şi Managing Director GM Russia & Commonwealth of Independent States.

În Israel, ţară inclusă în operaţiunile Chevrolet Europe, s-au vândut 8.310 de autoturisme şi camioane Chevrolet în 2012.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet își crește cota de piață în Europa.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chevrolet își crește cota de piață în Europa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei