Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 11 (5218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Renault Fluence Facelift este disponibil în România

Renault aduce pe piața românească o versiune îmbunătățită a sedanului de clasă compactă. Începând cu luna ianuarie 2013, Fluence Facelift este disponibil pentru clienţii din țara noastră la un preţ de pornire de 14.900 euro, TVA inclus. Modelul  păstrează designul fluid şi elegant al predecesorului său, dar capătă mai mult dinamism şi modernitate.

În plus, confortul interior se menţine la un nivel ridicat, la care se adaugă o atenţie sporită pentru tehnologie şi calitatea finisărilor.

Noul Renault Fluence dispune de 4 versiuni de echipare, Authentique, Pro, Dynamique şi Privilege, precum şi de o gamă de motorizări adaptate exigenţelor clienţilor referitor la economia de combustibil : noul 1.6 dCi 130 (cutie de viteze manuală în 6 trepte) dar şi 1.5 dCi 90, 1.5 dCi 110 (cutie de viteze manuală în 6 trepte), 1.5 dCi 110 EDC (cutie cu transmisie automată cu dublu ambreiaj) și două versiuni pe benzină: noul 1.6 16v 115 CVT X-Tronic (noua generaţie de transmisii automată cu variaţie continuă), la care se adaugă motorul cunoscut 1.6 16v 110 (cutie de viteze manuală în 5 trepte).

Noutatea majoră este reprezentată de motorul 1,6 dCi 130, cel mai puternic din clasa sa pentru acest nivel de cilindree, ce surprinde prin consum redus de 4.6 l/100 km şi un nivel scăzut al emisiilor de CO2 : 119 g CO2/km.

Rezultat al colaborării dintre inginerii mecanici ai Renault şi cei ai Renault Sport F1, motorul Renault dCi 130 beneficiază de rezultatele experienţei şi expertizei acestora în materie de performanţe, reducere a frecărilor interne în exploatare, dar şi în privinţa fiabilităţii şi robusteţii. O altă noutate importantă este motorul 1.6 16V 115, asociat unei cutii de viteze automate CVT X-Tronic, de ultimă generaţie. Acest motor aduce pe şosele un Fluence mai sprinten, cu reacţii rapide, capabil să asigure în acelaşi timp economie de carburant şi emisii reduse de CO2.

Preţurile de listă pornesc de la 14.900 euro (inclusiv TVA), pentru versiunea de intrare în gamă, Authentique 1,6 16V 110 şi ajung până la 21 000 euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Privilege 1,6 dCi 130.

Printre echipamentele standard regăsim: ABS cu distribuţie electronică a forţei de frânare, asistenţă la frânarea de urgenţă şi aprindere automată a avariilor (A.F.U.), airbaguri frontale şi laterale cap-torace pentru şofer şi pasager, ESP (controlul traiectoriei), oglinzi retrovizoare reglabile şi degivrante electric, aer condiţionat manual, radio CD 4x20 W MP3 cu bluetooth, USB şi satelit de comandă pe volan, geamuri electrice faţă şi computer de bord.

Renault Fluence Facelift va ajunge în showroom-urile din România în luna februarie 2013, însă clienţii pot deja să comande modelul la oricare din punctele de vânzare din reţeaua Renault.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Renault Fluence Facelift este disponibil în România.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Renault Fluence Facelift este disponibil în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei