Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 aug 2009 - Anul XIV, nr. 203 (4189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Volkswagen lansează noul Golf VI Variant de la 18.500 de euro

Volkswagen va avea o toamnă cât se poate de fierbinte, sezonul debuturilor fiind oficializat la Frankfurt. Aici cea mai mare companie auto din Europa va prezenta noua generaţie Golf VI Variant, care se alătură hatchback-ului Golf VI şi versiunilor Golf Plus, GTI şi GTD.
Comercializat din septembrie, modelul de familie dispune de motorizări mai economice şi trei niveluri de echipare standard, Trendline, Comfortline, Highline, cu dotări aproape similare versiunilor în trei şi cinci uşi.
Modelul de familie din gama Golf are un preţ de pornire de 18.500 de euro şi este o alternativă atractivă pe segmentul break-urilor de clasă compactă unde rivalizează cu Opel Astra SW, Ford Focus Sportbreak, Renault Mégane Sport Tourer şi Peugeot 308 SW. Sub aspect estetic, noua generaţie a maşinii de familie este o îmbinare între nou şi vechi, partea frontală păstrând caracteristicile stilistice moderne ale actualului Golf VI, în timp ce partea din spate este o reinterpretare foarte subtilă a precedentei generaţii.
Interiorul este identic modelului hatchback, cu plastic mai bun şi moale, respectiv materiale cu o tentă premium, însă oferă mai mult spaţiu pentru bagaje şi flexibilitate sporită.
Paleta de motorizări este alcătuită din şase motorizări care îndeplinesc normele de poluare Euro 5. Dintre acestea, patru sunt pe benzină: 1.4 MPI - 80 CP, 1.6 MPI - 102 CP, 1.4 TSI - 122 CP şi 1.4 TSI - 160 CP iar restul sunt turbodiesel pe injecţie common-rail 1.6 TDI de 105 cai putere şi 2.0 TDI de 140 cai putere.
Consumul mediu al versiunilor echipate cu propulsoare turbodiesel este 4,5 litri respectiv 5,0 litri/100 km, în timp ce agregatele TSI au un consum mixt ce variază între 6,0 litri şi 6,4 litri/100 km. Motorul 1.6 TDI se remarcă şi la capitolul emisii, cantitatea de dioxid de carbon pe kilometru fiind de numai 119 grame.
Versiunea de bază este echipată în standard cu şase airbaguri, sistemul ESP, climatizare automată, geamuri şi oglinzi electrice, sistem de lumini diurne, indicator de schimbare a treptei de viteză, banchetă rabatabilă şi închidere centralizată. La fel ca şi la vechiul model, break-ul gamei Golf dispune de acoperiş panoramic din sticlă ce permite o iluminare generoasă a interiorului.
Pentru început vor fi comercializate doar modele cu tracţiune faţă, urmând ca din primul trimestru al anului viitor să fie livrate şi versiuni echipate cu sistemul de tracţiune integrală 4Motion.

 

Volkswagen Golf VI Variant

Motorizări: 6
Consum mediu: 4,5 l – 6,4 l/100km
Niveluri echipare: 3
Volum portbagaj: 1.495 litri
Preţ de pornire: 18.500 euro
Lansare: septembrie 2009

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volkswagen lansează noul Golf VI Variant de la 18.500 de euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volkswagen lansează noul Golf VI Variant de la 18.500 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei