Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 aug 2008 - Anul XIII, nr. 197 (3878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Mitsubishi Pajero Sport, debut mondial pe 26 august

Mitsubishi trebuie să rămână în topul clasei SUV. Experienţa acumulată în decursul anilor dar mai ales reputaţia câştigată în cursele de raliuri şi anduranţă au creat o aură în jurul respectabilului Pajero.

Peste numai patru zile va fi dezvelit un nou model ce continuă tradiţia mărcii japoneze pe piaţa vehiculelor de teren începută în mai 1982 chiar cu acest automobil. Mitsubishi aduce în premieră mondială la Salonul Auto de la Moscova - desfăşurat între 26 august şi 7 septembrie 2008, următoarea generaţie Pajero Sport.

Noul SUV, comercializat pe alte pieţe sub denumirea Montero Sport sau Challenger, va intra pe piaţă din toamna acestui an fiind disponibil în două versiuni care diferă doar la interior doar prin numărul de locuri, cinci respectiv şapte.

Generaţia care urmează să înlocuiască actuala serie iese se evidenţiază la mai multe capitole: spaţiu, confort şi ţinută de drum îmbunătăţită. Modelul japonez a crescut în dimensiuni comparativ cu automobilul din vechea generaţie, având 4.695 mm lungime (faţă de 4.620 mm), 1.815 mm lăţime (1.775 mm), 1.800 mm înălţime (1.730 mm) şi 2.800 mm ampatament (2.725 mm).

Gama de motorizări este formată din trei unităţi, două de factură turbodiesel de 2,5 litri respectiv 3,2 litri de 163 de cai putere şi una pe benzină V6 de 3,5 litri.

Agregatele din prima categorie, ce poartă iniţialele DI-D, sunt echipate cu o unitate de control electronică ECU şi tehnologie de injecţie common-rail, recunoscută pentru calităţile sale în materie de economie de carburant dar şi în ceea ce priveşte nivelul mic al vibraţiilor şi zgomotului perceput în habitaclu.

Mitsubishi pune la dispoziţia clienţilor o transmisie automată Sport Mode cu patru trepte de viteză şi una manuală în cinci rapoarte, etajată ca pentru un SUV cu abilităţi off-road. Cuplul motor este trimis roţilor cu cea mai mare aderenţă prin sistemul tracţiune integrală Super Select 4WD, eficient şi sigur în condiţii de teren accidentat şi aderenţă slabă. Opţional, poate fi comandat un diferenţial blocabil care acţionează în locul grupului diferenţial al axei spate şi se va dovedi foarte utili în situaţiile când maşina este împotmolită.

În ceea ce priveşte exteriorul şi interiorul, Pajero Sport respectă tema de design a conceptului "Cool & Hot" bazat de proporţii armonioase. Din punct de vedere estetic, noul model se diferenţiază de versiunea curentă printr-o serie de elemente care sunt atent stilizate: mânerele cromate ale uşilor, proiectoarele de ceaţă, oglinzile retrovizoare cu aspect satinat şi suportul de protecţie pentru rezervor vopsit în nuanţa caroseriei. Noul Mitsubishi Pajero Sport va fi vândut în Rusia, Australia, America Latină, Africa de Sud, Orientul Mijlociu şi America de Sud şi câteva pieţe din Asia. Mitsubishi a anunţat că nu intenţionează să lanseze viitorul SUV în Europa de Vest şi America de Nord.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mitsubishi Pajero Sport, debut mondial pe 26 august.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1178 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mitsubishi Pajero Sport, debut mondial pe 26 august0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei