Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mai 2008 - Anul XIII, nr. 117 (3798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Subaru Exiga are zilele numărate

Subaru are timp de pierdut. Mai exact 28 de zile de petrecut până la o nouă premieră mondială. În octombrie anul trecut, la Salonul Auto de la Tokyo, au expus un concept interesant: un MPV-sport cu trăsături de break, nu neapărat un model de nişă, dar un automobil care indică deja o posibilă direcţie pe viitor a ceea ar putea însemna maşina de familie perfectă.

Botezat Exiga, noul monovolum este pregătit să ia calea marilor provocări ale vieţii, în faţa cărora va răspunde, spun autorii acestuia, cu brio.

Până la întâlnirea cu publicul şi eventualii clienţi, Subaru va prezenta noua creaţie, de data aceasta versiunea de serie, prin intermediul unui micro-site, www.subaru.jp/exiga/exiga_pre/. Japonezii au fixat data de 17 iunie ca punctul culminant din preambulul unui capitol ce va începe să se deruleze începând cu a doua jumătate a anului 2008.

Chiar dacă momentan putem savura doar câteva mostre, sau aşa numitele imagini teaser, distingem cu uşurinţă punctele comune ale modelului de uzină cu cel al prototipului Exiga. De altfel, încă de la motorshow-ul de la Tokyo se zvonea că noul concept va păstra în proporţie de 90% filonul estetic şi accesoriile caroseriei.

Exiga este un monovolum cu şapte locuri la interior şi plafon panoramic, însă ca şi calităţi definitorii sunt spaţiul interior şi cel pentru bagaje. 

Exiga are un ampatament de 2750 mm şi un portbagaj foarte încăpător. Modelul punctează şi la capitolul aspect exterior, unde linia generală este dinamică spre agresivă.

Elaborat ingenios, modelul Subaru agreează soluţiile practice adoptate la exterior şi fructificate la interior. Astfel, acoperişul este vitrat pe o porţiune foarte largă, iar luneta este extinsă puternic spre corpul hayonul pentru a mări vizibilitatea în spate, dar şi pentru a participa la creşterea gradului de iluminare al habitaclului.

Aceeaşi dorinţă de a suplimenta cantitatea de lumină spre interior este trădată de geamurile laterale ce ocupă o suprafaţă neobişnuit de mare, prin eliminarea montantului C.

Sub capotă se află un motor turbo de patru cilindri şi 2.0 litri ce antrenează ambele punţi prin intermediul unui sistem de tracţiune integrală AWD, evident marca Subaru.

Alte detalii tehnice, după premiera on-line din 17 iunie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Subaru Exiga are zilele numărate.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Subaru Exiga are zilele numărate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cretinatate trimis de
(21 mai 2008, 12:54:08
interesant noul autoturism care va fi lansat, dar la asemenea masina nici ca se putea un titlu mai cretin. probabil ca s-a scremut destul de mult ca sa-i c.......ce mintea un asemenea titlu. ce mai? ?ziaristul? este un cretin.
2.   Decizia trimis de
(21 mai 2008, 14:47:00
Multumim, esti foarte amabil. Nu intelegem totusi problema ta? Nu poti lua lucrurile asa cum sunt? Nu am incalcat normele deontologice si etice, ceea ce nu pot spune despre tine, genul de cititor care vorbeste in barba si arunca piatra fara sa judece esenta problemei. In fine, ne pare rau ca nu rezonezi ca noi, sau ca nu impartasesti aceeasi viziune, dar corect era sa aduci un cometariu pertinent nu o jignire. Fiecare face ce poate. Cu riscul de a ne repeta, am mai spus asta de vreo cateva ori, titlul in cazul nostru sau altul nu este ceva standardizat, poate insemna o aluzie, un joc de cuvinte, sau ceva care sa atraga atentia printr-o altfel de nuantare. Stim ce inseamna a avea zilele numarate, daca poate acolo vrei sa bati, insa citeste si alte articole si poate vei intelege "mersul"! Crede-ne ca nici noi nu pricepem nimic din operele lui Picasso, dar admitem, fara sa comentam, ca este arta, chiar daca nu e figurativa. Bonjour!
2.1  RE: Decizia trimis de
(22 mai 2008, 09:43:38
Numic mai penibil,decat un ziarist care nu accepta o critica a unui cititor...Unde este deontologia domnilor de la auto? Lasati prostii sa comenteze aiurea in continuare pe forum,si dvs. vedeti-va de treaba.Asa e cel mai bine.Nu va lasati provocati de toti tembelii,pt ca asa dati dovada de aceiasi prostie ca si ei.O zi buna...si fara orgolii marunte!
3.   Ok vs ko trimis de
(22 mai 2008, 15:04:17
Stimabile, cred ca nu prea cunosti termenul...deontologie. Iti garantez ca e mai penibil, sa te adresezi cuiva...si te citez...folosind termenul cretin, decat sa raspunzi cu calm aceluasi cititor. Orgoliul nu consta intr-un raspuns unde am adus un argument, care la urma urmei tine de modul in care un jurnalist decide sa isi creioneze un articol! Vrem doar aducem lamuriri, si am facut-o de fiecare data pe un ton de bun simt, fara a ne umfla noi in pene. E logic si firesc sa le explici. Altii sterg comentariile si merg mai departe. Nu este cazul nostru, ceea ce inseamna ca acceptam critici! Dar sa fie pline de continut, nu invective! Cele bune.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei