Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 20 (8244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Finalizare proiect „CONSTRUIRE SAT DE VACANȚĂ MĂRȚIȘORUL CACICA”, cod SMIS 114107

S.C. MĂRȚIȘORUL COM S.R.L., cu adresa în Sat Pârteștii de Sus, ComunaCacica, Str. Centru, nr. 551, Jud. Suceava, cod poștal 727097, a semnat Contractul de finanțare nr. 3373 în data de 24.10.2018 pentru proiectul cu titlul „CONSTRUIRE SAT DE VACANȚĂ MĂRȚIȘORUL CACICA”, cod SMIS 114107, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 - Sprijinirea creării și extinderea capacitaților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Valoarea totală a proiectului este de 9.506.055,52 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 4.278.965,82 lei.

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014 - 2020 este Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord - Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord - Est.

Obiectivul general al proiectului a fost acela casatul de vacanță să pătrundă și să-și creeze un loc important pe această piață a turismului ca element ce contribuie la dezvoltarea turismului în ținutul Bucovinei, respectiv în comunaCacica, zonăbogată în resurse și potențial turistic, în istorie, tradiții și obiceiuri, monumente importante și meșteșuguri specifice, și dorește a se alătura acelor actori capabili de a asigura servicii turistice de cea mai bună calitate. Astfel este necesară crearea unei unități noi de cazare,precum și crearea tuturor condițiilor pentru turiști.

Obiectivele specifice ale proiectului

1.       Crearea unei noi unități de cazare - Sat de vacanță**, ce are aspectul unei structuri de cazare spațioase, armonioase și echilibrate, într-un cadru natural deosebit.

2.       Adaptarea sistemului de management la cerințele moderne în domeniul turismului, prin achiziția de active necorporale, care constau într-un software pentru managementul unităților de cazare, certificarea sistemelor de management și a unui serviciu/proces, precum și participarea firmei la două târguri de turism la nivel internațional. Activitățile de modernizare a sistemului de management fac parte din activitățile specifice priorității de investiție,iar realizarea lor reprezintă o oportunitate pentru firmă.

3.       Achiziționarea de servicii de natură a garanta implementarea proiectului în condiții de performanță (proiectare și asistențătehnică din partea proiectantului, verificare tehnică, consultanță, servicii dirigenție de șantier, audit, publicitate). Pentru implementarea proiectului în cele mai bune condiții, aceste servicii sunt absolut necesare.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii :Investiția realizată va contribui la dezvoltarea turismului în ținutul Bucovinei prin prestarea de servicii turistice de calitate, deoarece intervențiile executate vor concura la acoperirea nevoilor consumatorilor, cu impact pozitiv asupra activității prestate de beneficiar.

Perioada de implementare a proiectuluia fost de 69 luni, respectiv între data 01.05.2017 și data 31.01.2023, aceasta cuprinzând și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Grupul țintăformat din: grupuri de familii, iubitori ai turismului religios și cultural, turiști interesați de agrement, sport și relaxare, instituții - pentru organizarea de servicii de protocol, turiști români și cu precădere turiști străini, organizarea de pachete complete pe segmente de piață - sejururi pentru firme, grupuri organizate de copii și studenți din țară și străinătate.

Date de contact beneficiar

S.C. MARTISORUL COM S.R.L., telefon 0724115253, E-mail: gheorghe.boloca@yahoo.com, Administrator: Boloca Gheorghe

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finalizare proiect „CONSTRUIRE SAT DE VACANȚĂ MĂRȚIȘORUL CACICA”, cod SMIS 114107.
 Vizualizări articol: 550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finalizare proiect „CONSTRUIRE SAT DE VACANȚĂ MĂRȚIȘORUL CACICA”, cod SMIS 1141070.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Anunturi Fonduri Europene

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei