Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 20 (8244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Comunicat finalizare proiect „MODERNIZAREA SPAȚIULUI DE PRODUCȚIE LA S.C. INCAR BOOTS S.R.L.”, cod SMIS 133890

S.C. INCAR BOOTS S.R.L., cu adresa în Vicovu de Jos, nr. 139, COMUNA VICOVU DE JOS, județul Suceava, cod poștal 727605, România, a semnat Contractul de finanțare nr. 7005 în data de 15.07.2021 pentru proiectul cu titlul MODERNIZAREA SPAȚIULUI DE PRODUCȚIE LA S.C. INCAR BOOTS S.R.L.”, cod SMIS 133890, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 - Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Valoarea totală a proiectului a fost de 1.273.560,03 lei, din care asistența financiară nerambursabilă a fost de 841.007,57 lei.

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014 - 2020 este Ministerul Dezvoltării, Lucrarilor Publice și Administrației, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord - Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord - Est.

Obiectivul general al proiectului

Obiectivul general al proiectului a fost modernizarea spațiului de producție a unității existente prin achiziția unor echipamente moderne și performante care să-i asigure posibilitatea de a onora toate comenzile venite din partea clienților prezenți și viitori, dar și de a oferi acestora o gamă de produse de calitate, cât mai bine adaptate la nevoile lor specifice.

 Obiectivele specifice ale proiectului

1. Modernizarea spațiului de producție a unității existente cu o serie de echipamente specializate noi și inovative; societatea îşi propune să achiziționeze prin proiect: 1 Mașină de marcat laser automată, 1 Mașină de placat, 1 Tunel de călcat, 1Tunel de răcire, 1 Umidificator, 1 Mașină de cusut completă cu separator, 1 Mașină de cusut talpa în lateral, 1 Compresor, 1 Rezervor 1 By-Pass și 1 Uscător.

2. Creșterea calității articolelor de încălțăminte fabricate prin utilizarea în procesul de producție a unor echipamente mult mai performante decât cele deținute în prezent; ca urmare a introducerii în flux a unor mașini și utilaje noi, care înglobează tehnologii inovative, parametrilor caracteristici (durata de realizare, calitatea execuției, pierderi înregistrate) pentru majoritatea operațiilor de prelucrare se vor îmbunătăți.

3. Crearea de 5 locuri de muncă noi; creșterea volumului de activitate va genera și o creștere a necesarului de personal de execuție; ca urmare, societatea a creat 5 posturi de execuție noi, pe care a angajat 2 persoane aparținând uneia dintre categoriile defavorizate.

Perioada de implementare a proiectuluia fost de 39 luni, respectiv între data 01.07.2019 și data 31.01.2023, aceasta cuprinzând, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii : are efecte pozitive la nivel local și regional, atât din punct de vedere economic, cât şi social, prin crearea de locuri de muncă şi prin dotarea  cu echipamentele potrivite pentru consolidarea şi diversificarea paletei de produse oferite.

Grupul țintăeste format atât din persoane fizice, cât şi din persoane juridice: companii de dimensiuni mici, medii şi mari, precum şi private, din toată ţara. Beneficiarii direcți ai proiectului şi beneficiile acestora sunt: S.C INCAR BOOTS S.R.L., beneficiarul direct al proiectului; Resursele umane angajate ca urmare a investiției; Clienții companiei S.C INCAR BOOTS S.R.L., care vor beneficia de o gamă diversificată de produse noi. Beneficiarii indirecți şi beneficiile acestora, ca urmare a realizării investiției sunt: locuitorii din oraşul Vicovu de Sus care vor beneficia de dezvoltarea economică a zonei; furnizorii de materii primei ai societății; la această categorie se adaugă furnizorii de echipamente şi utilaje necesare implementării proiectului, cât şi prestatorii de servicii necesare bunei implementări a proiectului.

S.C. INCAR BOOTS S.R.L.

 

Date de contact beneficiar

S.C. INCAR BOOTS S.R.L., telefon 0741309228, Email: incarboots@gmail.com,

Administrator :CARCEA ANDREI

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat finalizare proiect „MODERNIZAREA SPAȚIULUI DE PRODUCȚIE LA S.C. INCAR BOOTS S.R.L.”, cod SMIS 133890.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comunicat finalizare proiect „MODERNIZAREA SPAȚIULUI DE PRODUCȚIE LA S.C. INCAR BOOTS S.R.L.”, cod SMIS 1338900.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Anunturi Fonduri Europene

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei