Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 20 (8244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cod galben de ceață în zona Aeroportului Suceava. Sunt preconizate noi întârzieri sau anulări ale curselor aeriene

Vineri, 27 Ianuarie 2023 (08:28:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava a transmis că în cursul zilei de astăzi sunt preconizate noi întârzieri, devieri sau anulări ale curselor aeriene. Aceasta după ce în cursul zilei de astăzi, Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ceață pentru zona joasă a județului Suceava între orele 6:20 și 10:00, avertizare ce include și raza localității Salcea, implicit zona Aeroportului Suceava. Potrivit meteorologilor, local se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, asociată cu burniță ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea poleiului.

„Ca urmare a acestei avertizări, pe parcursul zilei de astăzi sunt preconizate întârzieri/devieri/anulări ale curselor programate pe Aeroportul Suceava. Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat.

Menționăm, încă o dată, că decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparține strict companiei aeriene; de altfel, compania se ocupă de toate formalitățile legate de transport și acomodare ale pasagerilor afectați de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor”, a declarat directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța. El a reamintit pasagerilor că vor fi informați prin toate mijloacele disponibile din partea operatorilor aerieni (sms, e-mail, etc.), cât și de către personalul de la check-in prin informări atât la ghișeele check-in, cât și prin sistemul audio.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cod galben de ceață în zona Aeroportului Suceava. Sunt preconizate noi întârzieri sau anulări ale curselor aeriene.
 Vizualizări articol: 357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cod galben de ceață în zona Aeroportului Suceava. Sunt preconizate noi întârzieri sau anulări ale curselor aeriene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei