Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 20 (8244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scene ireale

Detalii șocante cu un bărbat care și-a târât soția de păr și a dus-o într-un loc izolat, unde a încercat să o violeze

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Ilișești, Traian Moroșanu, a fost arestat pentru 30 de zile după ce și-a agresat fizic și sexual propria soție, față de care avea interdicția de a se apropia. Incidentul din seara zilei de 20 ianuarie a fost descris de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului și șochează prin modul în care bărbatul a vrut să se răzbune pe soție.

”În jurul orei 21.00, inculpatul a intrat fără drept în locuința soției sale situată într-o zona rurală a judeţului Suceava, din holul locuinței a luat un topor, împrejurare în care i-a adresat soției sale amenințări cu moartea, după care a scos-o cu forța din imobil și a târât-o de cap de păr împotriva voinței sale aproximativ 30-40 metri, după care a cărat-o în spate tot împotriva voinței sale aproximativ doi kilometri, după care a lăsat-o jos, a lovit-o de trei ori cu pumnul în zona umărului drept, în tot acest timp persoana vătămată fiind îmbrăcată doar cu o rochiţă fără mâneci, fiind desculţă, fără ciorapi, după care a târât-o din nou pe jos aproximativ 20-30 de metri până au ajuns într-un loc izolat, pe câmp, în zona unui pârâu, unde a scos un cuțit din buzunarul pantalonilor, a lovit-o cu lama cuțitului în zona ochiului drept, la mâna stângă și la antebrațul stâng, amenințând-o în permanență că o va omorî, după care s-a urcat deasupra ei, i-a smuls lenjeria intimă și a încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta fără acordul ei”, este descrierea faptei pentru care procurorii au cerut arestarea preventivă, iar un judecător de drepturi și libertăți a admis solicitarea. Anchetatorii mai spun că în urma agresiunilor fizice suferite, femeia a suferit leziuni care necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Anterior acestei fapte, între cei doi soți a mai avut loc un scandal, iar femeia a sunat la 112 și a cerut sprijin. Polițiștii veniți la fața locului au emis ordin de protecție pentru o perioadă de 5 zile față de Traian Moroșanu, aspect de care nu a ținut cont.

Procurorii au mai făcut precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Detalii șocante cu un bărbat care și-a târât soția de păr și a dus-o într-un loc izolat, unde a încercat să o violeze.
 Vizualizări articol: 978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Detalii șocante cu un bărbat care și-a târât soția de păr și a dus-o într-un loc izolat, unde a încercat să o violeze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei