Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 176 (5383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 300 de copii şi tineri talentaţi, susţinuţi prin programul "Pot ajuta? "

Peste 300 de copii şi tineri cu performanţe deosebite în sport sau artă vor fi susţinuţi, în acest an, prin programul "Pot ajuta?", valoarea totală a finanţării fiind de 295.000 de lei, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

MOL România şi Fundaţia pentru Parteneriat au anunţat, miercuri, câştigătorii programului de promovare a talentelor "Pot Ajuta?", în ediţia din acest an urmând să fie susţinuţi 318 copii, cu suma totală de 295.000 de lei.

"Majoritatea proiectelor câştigătoare sunt din Bucureşti. Suma totală a finanţărilor acordate în cele opt ediţii ale programului «MOL - Pot Ajuta?» este de 1,93 milioane de lei, pentru 1.700 de copii şi tineri", se mai precizează în comunicat.

Juriile de artă şi de sport şi Consiliul Director al Fundaţiei Pentru Comunitate au alocat fondurile către cele mai bune 125 dintre cele 406 proiecte depuse în cadrul celor trei categorii: sport, artă şi 18+.

Proiectele câştigătoare provin din 21 de judeţe ale ţării, cea mai mare parte din Bucureşti, iar beneficiarii sunt 318 de copii şi tineri.

Printre tinerii susţinuţi este şi Amalia Tătăran (categoria 18+), componentă a lotului olimpic feminin de spadă, care a obţinut o finanţare pentru achiziţia de echipament sportiv de calitate si pentru participarea la Cupa Mondială.

Juriul de arte a decis finanţarea a 33 de proiecte din totalul de 107 depuse, suma totală alocată fiind de 80.000 de lei. Pentru sport, membrii juriului au analizat 279 de candidaturi, împărţind fondul de sponsorizare de 165.000 de lei către 80 de câştigători.

Pentru categoria de vârstă de peste 18 ani, suma totală disponibilă a fost de 50.000 de lei, alocată pentru 12 tineri talentaţi care au împlinit deja 18 ani şi care au fost sprijiniţi prin acest program şi la ediţiile precedente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de copii şi tineri talentaţi, susţinuţi prin programul "Pot ajuta? ".
 Vizualizări articol: 783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 300 de copii şi tineri talentaţi, susţinuţi prin programul "Pot ajuta? "0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei