Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 176 (5383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ivan: Avizul CSAT privind privatizarea CFR Marfă, obligatoriu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat, miercuri, că avizul CSAT privind privatizarea CFR Marfă este obligatoriu, având în vedere faptul că această companie strategică este foarte importantă pentru România.

"Avizul CSAT este important, cu atât mai mult cu cât acum avem un câştigător iar declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu din conferinţa de presă au făcut să planeze suspiciuni asupra omului de afaceri care a câştigat această licitaţie. Pentru că e vorba de o companie strategică importantă pentru România, un aviz al CSAT este obligatoriu", a spus Ivan.

El a susţinut că "scandalul" legat de privatizarea CFR Marfă este unul dintre scandalurile cu care Traian Băsescu i-a obişnuit pe români.

"După cum ne-a obişnuit, Traian Băsescu se alimentează din conflicte şi scandaluri. El provoacă astfel de scandaluri, considerând că astfel poate să crească Partidul Mişcarea Populară", a mai spus Ivan.

Preşedinţia a publicat miercuri hotărârea CSAT din 5 februarie privind avizarea privatizării CFR Marfă, în document afirmându-se că "modalitatea concretă şi procedura de privatizare se află în responsabilitatea Ministerului Transporturilor şi a Guvernului României".

Potrivit hotărârii publicate pe site-ul Preşedinţiei, la secţiunea CSAT - hotărâri emise de Consiliu, CSAT avizează proiectul de HG pentru aprobarea strategiei de privatizare a CFR Marfă şi a mandatului Ministerului Transporturilor pentru implementarea acesteia.

În articolul 2 al hotărârii se arată că "modalitatea concretă şi procedura de privatizare se află în responsabilitatea Ministerului Transporturilor şi a Guvernului României

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ivan: Avizul CSAT privind privatizarea CFR Marfă, obligatoriu.
 Vizualizări articol: 732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ivan: Avizul CSAT privind privatizarea CFR Marfă, obligatoriu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei