Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 176 (5383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta a demis din funcţie 13 inspectori guvernamentali, în baza OU privind reducerile de posturi

Premierul Ponta a demis din funcţie 13 inspectori guvernamentali în cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG), în baza ordonanţei privind reducerea a aproape 3.000 posturi ocupate, echivalent a 4% din numărul de angajaţi, din zece ministere, inclusiv SGG, aceştia primind preaviz de 30 zile.

Deciziile de eliberare din funcţie au fost semnate miercuri de premier.

Astfel, din posturile de inspector guvernamental au fost eliberaţi Ioan Ghica (fost subprefect al judeţului Neamţ în Guvernul Tăriceanu), Costel Simion (fost subprefect al municipiului Bucureşti în Guvernul Tăriceanu), Lohan Decebal (fost secretar general al Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică în Guvernul Ponta), Ilie Haralambie (fost prefect al judeţului Neamţ în Guvernul Ponta), Modiga Georgeta (fost secretar general al Casei Naţionale de Pensii în Guvernul Boc), Nicolae Sorescu (fost subprefect al judeţului Teleorman în Guvernul Tăriceanu), Stelian Caramitru (fost secretar general al Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare în Guvernul Ponta), Ervin Gyorgy (fost prefect al judeţului Covasna în Guvernul Boc şi Ungureanu), Dan-Aurel Pricăjan (fost prefect al judeţului Hunedoara în Guvernul Tăriceanu), Lefter Chirică (fost prefect al judeţului Tulcea în Guvernul Tăriceanu), Eduard Bedrosian (fost subprefect al judeţului Timiş în Guvernul Tăriceanu), Zoltan Marossy (fost subprefect al judeţului Timiş în Guvernul Boc) şi Radu Tămăşoi-Moisil (fost subprefect al judeţului Bistriţa-Năsăud în Guvernul Tăriceanu).

Toţi aceştia au primit un preaviz de 30 zile, termen la finalul căruia sunt obligaţi să părăsească postul de inspector guvernamental.

În urmă cu o lună, Guvernul a decis, prin ordonanţă de urgenţă, că vor fi disponibilizaţi angajaţi din zece ministere, între care şi SGG, prin eliminarea a aproape 3.000 posturi ocupate, echivalent a 4% din numărul de angajaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta a demis din funcţie 13 inspectori guvernamentali, în baza OU privind reducerile de posturi.
 Vizualizări articol: 793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta a demis din funcţie 13 inspectori guvernamentali, în baza OU privind reducerile de posturi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei