Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 176 (5383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Abandon de familie

Trimis la închisoare, pentru că a nu a vrut să le plătească copiilor săi câteva zeci de lei pe lună, pensie de întreţinere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost săltat marţi, de la locul de muncă, de poliţişti, după ce a fost condamnat la închisoare cu executare, pentru că nu a plătit pensiile de întreţinere copiilor săi minori, care însumau câteva zeci de lei pe lună.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Ion Cristian Cocîlea, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost condamnat la doi ani şi două luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie.

El a fost încarcerat în arestul poliţiei judeţene, de unde va fi transferat la unul dintre penitenciarele din ţară pentru a-şi executa pedeapsa.

Cocîlea a fost obligat de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, pe data de 18 martie 2003, la plata către cei doi copii minori ai săi a sumelor de 40, respectiv 50 de lei, până la majoratul acestora.

Ulterior, în august 2009, aceeaşi instanţă a majorat pensia de întreţinere la 70, respectiv 80 de lei.

Cum bărbatul nu le-a dat nici un leu copiilor pe care i-a abandonat, lăsându-i în grija mamei lor, aceasta l-a dat pe mâna autorităţilor, iar iniţial, în februarie 2010, Ion Cristian Cocîlea a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare.

Cum câmpulungeanul a continuat să nu plătească pensiile de întreţinere, s-au adunat datorii faţă de drepturile ambilor minori în sumă totală de 7.140 de lei.

Magistraţii Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc l-au condamnat de această dată la un an de închisoare cu suspendare, la care s-a adăugat pedeapsa iniţială de un an şi două luni de închisoare, fiind revocat beneficiul suspendării condiționate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimis la închisoare, pentru că a nu a vrut să le plătească copiilor săi câteva zeci de lei pe lună, pensie de întreţinere.
 Vizualizări articol: 2486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Trimis la închisoare, pentru că a nu a vrut să le plătească copiilor săi câteva zeci de lei pe lună, pensie de întreţinere5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nooo trimis de
( 1 aug 2013, 22:42:55
e bataie de joc cu justitia noasta cum dracu sa dai doi aniila acest individ care nu a platit cand alti ne jefuieste tara si stau bine mersi acasa ce facem fratilor mai asteptam sa ne faca dreptate justitia sau ne facem noi uite cum ne face dreptate justitia sigur ca daca avea bani platea

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei