Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 70 (5277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Locuri de muncă disponibile în Norvegia, Spania şi Danemarca, prin reţeaua europeană Eures

 

Inginerii, medicii, şoferii şi operatorii de maşini industriale interesaţi de un loc de muncă în străinătate pot aplica pentru slujbe în Norvegia, Spania sau Danemarca - ţări care anunţă, prin reţeaua Eures, că au posturi disponibile, salariile oferite variind între 18.000 şi 113.000 de euro anual.

Cele mai multe posturi vacante, pentru care pot aplica şi românii, sunt înregistrate în Norvegia.

Astfel, un angajator din Oslo caută 13 ingineri electric/automatizări/cibernetică care să asigure proiectare în departamentul pentru furnizarea sistemelor de control marin şi în industria petrolului şi gazelor naturale. "Principalele produse sunt: IAS (sistem integrat de automatizare), PMS (managementul sistemelor de putere), sisteme comune de nave, securitate şi robusteţe şi reglementări în sistemul de automatizare", precizează angajatorul.

Pentru ocuparea acestor posturi se cer studii superioare (master sau licenţă) în electronica de putere, echipamente electrice rotative, acţionări controlate de motoare de frecvenţă, automatizări, cibernetică, bune abilităţi de programare software, cunoştinţe şi experienţă în sisteme de control HMI/PLC/DCS/PC şi PLC hadware/design de interfaţă grafică pentru utilizator (GUI), sisteme de automatizare a navei (IAS, AMS), managementul sistemelor de putere( PMS), putere de distribuţie.

Experienţa off-shore şi/sau industria navală şi realizări de proiecte constituie avantaj, fiind de preferat personalul cu experienţă în şantierele de la Tulcea, Brăila, Mangalia sau Constanţa. O altă condiţie pentru ocuparea unui astfel de post este fluenţa în limba engleză. Contractul este pe perioadă nedeterminată, ar trebui să înceapă "cât mai curând posibil", iar salariul oferit este între 63.000 şi 113.000 euro brut/an, în funcţie de pregătire.

Tot în Norvegia, este disponibil un post de senior inginer mecanic în construcţii navale care deservesc industria de petrol şi gaze naturale, macarale şi echipamente de ridicat. Persoana angajată ar urma să asigure proiectare mecanică la nivel ridicat, proiectarea structurilor din oţel, pregătirea documentaţiei pentru producţie. Cerinţele pentru acest loc de muncă sunt: studii superioare mecanice, experienţă cel puţin şapte ani în proiectare mecanică, cunoştinţe şi competenţe în instrumente de proiectare, abilitate de a găsi soluţii tehnice şi practice bune cu privire la probleme complexe ce intervin, capacitate de a lucra independent şi în echipa de proiect, capacitate de a lucra într-o manieră ordonată, sistematică şi în termenele convenite, structurat, creativ şi orientat spre soluţii noi. O altă condiţie este cunoaştere limbii engleze la nivel avansat. Salariul oferit este între 41.000 şi 82.000 euro brut/an.

În aceeaşi ţară se caută un senior inginer care să aibă studii superioare în domeniul electric, cel puţin şapte ani experienţă în domeniul proiectării electrice, cunoştinţe ACAD, experienţă în software electric seria E3-avantaj, capacitate de a lucra independent şi în echipă de proiect, lucru ordonat, sistematic în termenele convenite, creativ, structurat şi orientat spre soluţii noi. Candidaţii trebuie să vorbească fluent limba engleză, iar salariul oferit variază între 41.000 şi 82.000 euro brut/an.

În Spania, sunt disponibile două posturi de operator CNC (maşini de alezat şi frezat, strung), pentru care se este necesară şcoala profesională şi experienţă de cinci ani în domeniu. Salariul oferit variază între 18.000 şi 24.000 euro brut/an.

În Danemarca, sunt căutaţi doi medici psihiatri în Regiunea Southern Denmark, una dintre cele cinci regiuni care gestionează sistemul danez de sănătate. Regiunea are patru spitale generale şi unul de psihiatrie. Medicii pot fi angajaţi fie ca medici specialişti, fie în calitate de medici consultanţi, în funcţie de calificările aplicanţilor. Practic, se caută medici psihiatri cu experienţă vastă în domeniu, competenţe în metodele de tratament psihologice, biologice şi social-psihiatrice. Se cer excelente abilităţi de cooperare, experienţa în îndrumare şi profesorat, experienţa şi interes pentru cercetarea în domeniu şi dezvoltarea calităţii constituind avantaje. Cei interesaţi trebuie să ştie engleza sau germana foarte bine.

Angajatorul precizează salarizarea se va face conform contractului colectiv în domeniu. "Salariul de bază pentru un medic specialist este în jur de 82.833 euro anual, plus suplimente, iar pentru un medic consultant este de aproximativ 93.577 euro brut anual, plus suplimente", menţionează angajatorul.

Cei interesaţi trebuie să mai ştie că vor beneficia de cursuri gratuite de limba daneză în prima parte a contractului de muncă, urmând ca salariul să fie plătit în acea perioadă. De asemenea, se oferă asistenţă la găsirea unei locuinţe, la îndeplinirea formalităţilor, la găsirea unui loc de muncă pentru partenerul de viaţă sau a unei şcoli pentru copii. Totodată, se va asigura mentorat profesional şi social.

Un post de şofer camion este disponibil în Suedia. Cei interesaţi trebuie să aibă carnet de conducere categoriile C şi E şi să vorbească limba engleză.

Contractul oferit este pe perioadă nedeterminată, iar salariul este cuprins între 1.500 şi 2.000 de euro brut / lună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuri de muncă disponibile în Norvegia, Spania şi Danemarca, prin reţeaua europeană Eures.
 Vizualizări articol: 890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Locuri de muncă disponibile în Norvegia, Spania şi Danemarca, prin reţeaua europeană Eures5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei