Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2012 - Anul XVII, nr. 284 (5189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Locuri de muncă în Norvegia, Slovenia, Polonia şi Ungaria disponibile prin reţeaua Eures

Medici, ingineri, mecanici auto sau lucrători agricoli pot să-şi găsească un loc de muncă în Norvegia, Slovenia, Polonia sau Ungaria, posturile disponibile putând fi accesate prin reţeaua europeană Eures.

În reţeaua Eures sunt disponibile în Slovenia două posturi pentru medici, în specialităţile psihiatrie şi ortopedie.

Postul de medic specialist în psihiatrie este disponibil la o clinică din Ljubljana, programul de lucru fiind de 40 ore pe săptămână, în ture. Medicii interesaţi de acest post trebuie să aibă cunoştinţe foarte bune de limbă slovenă, salariul oferit fiind de 2.300 de euro net pe lună, la care se adaugă cheltuieli de călătorie şi mese.

Postul de medic ortoped este tot în Ljubljana, fiind căutate pentru acesta persoane care să cunoască limba engleză foarte bine, dar să aibă şi cunoştinţe de bază de limbă slovenă. Salariul oferit de angajator este de 5.000 de euro lunar.

În Polonia angajatorii oferă şapte posturi de consultant monitorizare sisteme IT, responsabilităţile fiind de asigurare a funcţionării corespunzătoare a infrastructurii IT, supraveghere şi întreţinere a sistemelor de software, primirea, înregistrarea şi clasificarea cererilor clienţilor, rezolvarea problemelor şi menţinerea contactului cu alte echipe atunci când o problemă nu poate fi rezolvată. De asemenea, consultanţii trebuie să participe la elaborarea şi punerea în aplicare a noilor proceduri referitoare la supravegherea infrastructurii în cadrul unei companii de consultanţă IT care operează pe piaţa europeană.

Persoanele interesate de aceste posturi trebuie să aibă cel puţin studii postliceale, bune cunoştinţe de MS Office, să ştie franceză cel puţin la nivelul B2 şi limba poloneză la nivel elementar, nefiind solicitată experienţă anterioară. Salariul oferit de angajator este de 4.000 de zloţi polonezi brut pe lună.

În Finlanda este disponibil un post de operator CNC pentru operare şi programare maşini orizontale în sistem Heidenhain, pentru care se cere experienţă în domeniu şi în lucrul cu obiecte grele, dar şi abilitatea de a înţelege termenii tehnici în limba engleză, fiind necesară cunoaşterea acestei limbi la nivel mediu. Salariul oferit este de aproximativ 12 euro pe oră.

În Ungaria este disponibil, prin reţeaua Eures, un post de casier valută, fiind necesar ca persoanele interesate să aibă cel puţin 12 clase, cunoştinţe de operare calculator, cazier curat şi să cunoască limbile română şi maghiară. Salariul oferit este de 1.080.000 forinţi brut pe lună.

Angajatori din Norvegia caută doi lucrători agricoli în ferme de vaci şi porci, posturi pentru care solicitanţii trebuie să aibă recomandare de la angajatori anteriori privind experienţa în creşterea animalelor. De asemenea, candidaţii trebuie să aibă permis conducere pentru tractor, să poată lucra în echipă şi şi să aibă bune cunoştinţe de limbă engleză. Salariul oferit de angajator va fi echivalentul plătit în agricultură conform legislaţiei norvegiene, plus un comision. Cazarea va fi inclusă în salariu, incluzând dormitor propriu, living, bucătărie şi baie la comun).

Tot în Norvegia mai este disponibil un post de inginer structural, care să fie responsabil cu proiectarea structurilor de beton şi gurilor de vizitare, întocmirea documentelor şi desenelor de întăriri, analize de stres şi asigurarea securităţii la locul de muncă în şantier. Cei interesaţi trebuie să aibă studii superioare, de preferinţă master, experienţă în proiectare şi management de proiect, cunoştinţe 2D+3D, analiza FEM, proiectare complicată în beton şi oţel şi să vorbească fluent limba engleză. Salariul oferit este de 52.000 de euro brut pe an pentru început, acesta urmând să fie acordat şi în funcţie de experienţă şi calificări. De asemenea, angajatorul ajută la găsirea locuinţei şi în aducerea familiei candidatului în Norvegia. Costul călătoriei pentru interviu în Norvegia va fi plătit de firmă.

De asemenea, în Norvegia mai sunt disponibile cinci posturi de inginer căi ferate, drumuri şi poduri, pentru care se cer studii superioare tehnice în domeniu, experienţă trei ani, engleza tehnică scris şi vorbit, cunoaşterea limbii norvegiene constituind un avantaj. Salariul oferit este de 4.000 de euro brut pe lună pentru început, iar orele suplimentare vor fi plătite în plus.

Un alt angajator din Norvegia caută 10 mecanici auto pentru măsurarea electronică şi diagnosticarea automobilelor noi, service, teste 2 şi 3, IT. Candidaţii trebuie să aibă studii de specialitate, trei ani experienţă, permis categoria B, flexibilitate şi bune cunoştinţe de engleză. Salariul oferit este de 18 euro brut pe oră, iar orele suplimentare vor fi plătite în plus.

Alte 10 posturi sunt disponibile pentru operatori CNC cu condiţia să aibă cunoştinţe de lucru Siemens, Fanuc, Heidenhain, Edge, Cam, Solid, cinci ani de experienţă şi să vorbească fluent limba engleză. În privinţa salariului, angajatorul precizează că, pentru început, oferă 18 euro brut pe oră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuri de muncă în Norvegia, Slovenia, Polonia şi Ungaria disponibile prin reţeaua Eures.
 Vizualizări articol: 603 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Locuri de muncă în Norvegia, Slovenia, Polonia şi Ungaria disponibile prin reţeaua Eures5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei