Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 apr 2011 - Anul XVI, nr. 97 (4695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Buzău: Un militar şi-a împuşcat mortal soţia cu arma din dotare, apoi s-a sinucis

Un militar de 34 de ani, angajat la unitatea militară 01654, din Mărăcineni, judeţul Buzău, şi-a ucis soţia, în noaptea de luni spre marţi, cu două focuri de armă, după care s-a sinucis, incidentul petrecându-se într-o staţie de alimentare cu carburanţi, din Buzău, unde femeia de 31 de ani lucra de mai multă vreme.

Cei doi soţi aveau împreună o fată şi un băiat, gemeni, în vârstă de 11 ani.

Potrivit unui comunicat remis, marţi, de MApN, Ionel Aniţoiu lucra din 2002 în armată, iar în noaptea de luni spre marţi a plecat de la unitate, fără să anunţe pe cineva, cu armamentul din dotare şi cu muniţie.

Odată ajuns la benzinărie, militarul s-a luat la ceartă cu femeia, a scos pistolul şi a împuşcat-o, după care s-a sinucis. Cele două cadavre au fost descoperite de un tânăr de 17 ani care a intrat în benzinărie cu intenţia de a-şi cumpăra ţigări.

După ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din incinta staţiei de carburanţi, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 34 de ani şi-a împuşcat soţia de 31 de ani cu două focuri de armă, după care s-a sinucis. Înainte de a fi ucisă, femeia a apucat să apese butonul de panică, însă agenţii de pază nu au ajuns decât după tragedie.

 

Rudele femeii ucise de soţ spun că cei doi se certau des din cauza unei relaţii a bărbatului

Rudele femeii ucise de soţ, în noaptea de luni spre marţi, un militar buzoian care apoi s-a sinucis, spun că cei doi se certau des din cauza unei relaţii pe care bărbatul ar fi avut-o cu o tânâră din Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit fratelui femeii ucise, Ionel Coliceanu, certurile între cei doi ar fi început în toamna anului trecut, când militarul de 34 de ani s-a întors în ţară din Afganistan cu o iubită, colegă de serviciu.

"Se certau deseori de când el s-a reîntors din Afganistan. El venise cu o fată din Galaţi de acolo, i-a adus-o în casă surorii mele, care a fost nevoită să plece din casă cu copii cu tot. El a fost cel care a intentat proces de divorţ imediat după ce s-a întors din Afganistan, iar primul termen a fost în octombrie. După două termene s-au împăcat, însă s-au certat din nou când la benzinărie, la sora mea, a venit fata aceea din Galaţi, iubita lui, şi i-a spus că este în continuare şi cu ea. Atunci, ea a cerut divorţul şi s-a mutat în casa mamei, la Vintilă Vodă, împreună cu fetiţa lor de 11 ani", a declarat, marţi, fratele femeii ucise.

Bărbatul a adăugat că militarul obişnuia să se ducă la locul de muncă al soţiei sale şi să-i ceară să se împace cu el, ameninţând-o că în caz contrar îşi va pune capăt zilelor.

Fratele femeii a mai spus că aceasta ar fi mers în audienţă la comandantul unităţii la care soţul ei, Ionel Aniţoiu, lucra şi ar fi atras atenţia că bărbatul ameninţă cu sinuciderea.

"Venea să-şi vadă fetiţa, să o vadă şi pe ea. Îi cerea să se întoarcă la el. Se ducea foarte des şi la benzinărie, unde o ameninţa că se omoară. Ea a cerut audienţă la comandantul unităţii şi i-ar fi spus că are o problemă, că ameninţă că se omoară. Tot el i-ar fi spus că este şi cu fata cealaltă pentru că ea ar avea un unchi în armată care l-ar ajuta să plece în afară să aducă bani, pentru fericirea familiei", a spus fratele Mariei Aniţoiu.

La rândul său, un unchi al femeii ucise de soţ, Mitică Colniceanu, susţine că certurile între cei doi soţi au izbucnit după reîntoarcerea bărbatului din Afganistan.

"Toată problema a pornit după ce s-a întors el din Afganistan, s-a cuplat cu o colegă de serviciu, din Galaţi. S-a întors cu ea de mână acasă şi i-a cerut soţiei lui să plece, a dat-o afară, că el rămâne cu cealaltă. A introdus el acţiune de divorţ şi după două termene s-au împăcat, spre sfârşitul anului trecut. În martie, după ce fata asta s-a dus să-i spună că este şi cu ea, iar el a recunoscut asta, Maria a plecat la Vintilă Vodă cu fetiţa lor, însă şi acolo venea după ea", a spus unchiul femeii.

Rudele militarului care noaptea trecută şi-a ucis soţia şi apoi s-a sinucis nu au vrut să stea de vorbă cu ziariştii, singurele precizări venind din partea mamei subofiţerului, care a spus că ea, personal, nu ştia despre problemele dintre cei doi soţi.

Între timp, marţi după-amiază, criminaliştii s-au întors la benzinăria în care s-a produs tragedia. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în cursul zilei de marţi s-a descoperit că din pistolul Carpaţi au fost trase patru gloanţe, iar în urma cercetărilor iniţiale poliţiştii au dat doar de tuburile de la trei cartuşe, la ora actuală fiind căutat şi cel de-al patrulea tub de cartuş.

 

Anchetatorii au găsit bilete în care militarul care şi-a ucis soţia spunea că nu poate trăi fără ea

Anchetatorii au descoperit asupra militarului care, în noaptea de luni spre marţi, şi-a ucis soţia şi apoi s-a împuşcat, precum şi în maşina lui, mai multe bilete şi înscrisuri în care acesta susţinea că nu poate trăi fără soţia sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţiştii au găsit în hainele bărbatului, dar şi în maşina cu care acesta s-a deplasat de la unitatea militară până la staţia de alimentare cu carburanţi unde lucra soţia lui mai multe bilete în care bărbatul ar fi menţionat că nu poate trăi fără femeie şi fără familia lui.

O parte din înscrisuri au fost găsite în hainele pe care militarul le purta, iar altele în maşina proprietate personală.

Înscrisurile au fost ridicate de poliţişti, iar acum se află la criminalişti, care încearcă să înţeleagă semnificaţia mesajelor lăsate de subofiţer.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Buzău: Un militar şi-a împuşcat mortal soţia cu arma din dotare, apoi s-a sinucis.
 Vizualizări articol: 574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Buzău: Un militar şi-a împuşcat mortal soţia cu arma din dotare, apoi s-a sinucis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei