Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 feb 2011 - Anul XVI, nr. 38 (4636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Am fost pentru premier tehnocrat, opţiunea majoritară a fost pentru continuarea cu Boc

 

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus parlamentarilor PDL, potrivit unor înregistrări difuzate de Antena 3 şi prezentate ca fiind de ieri, că opţiunea sa a fost pentru un premier tehnocrat, dar opţiunile majoritare au fost, luni seară, pentru continuarea cu actualul premier.

Potrivit acestor înregistrări, Băsescu le-a spus parlamentarilor PDL că opinia sa este că ar fi potrivit un premier tehnocrat.

"Discuţiile s-au oprit la ceea ce ar trebui să fie eventual un prim-ministru şi opţiunile majoritare aseară au fost pentru continuarea cu actualul premier. Eu am avut opţiunea unui premier tehnocrat. Şi nu sunt în poziţia de a merge împotriva opţiunii majoritare", a spus Băsescu.

El a menţionat că "toată dezbaterea a fost făcută după o discuţie cu premierul".

"Vreau să mai ştiţi un lucru. Toată dezbaterea a fost făcută după o discuţie cu premierul. Am preluat opţiunea majoritară a preşedinţelor de organizaţii judeţene şi este de datoria mea să vă informez asupra concluziilor. Ceea ce eu am discutat cu preşedinţii de organizaţii judeţene a fost: care este calea. Plecând inclusiv de la premisa unui nou premier cu un nou Guvern ca soluţie de relansare a încrederii. Sau a propune ca ruptură necesară...", a spus Băsescu, potrivit înregistrărilor.

Preşedintele s-a întâlnit, ieri, la Parlament, timp de două ore, cu parlamentarii PDL. El a declarat, după întâlnire, în legătură cu ideea unui premier independent, că aceasta poate fi o soluţie, menţionând însă că nu crede că în coaliţie va exista o susţinere în acest sens. Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat de ziarişti, după ce s-a întalnit cu parlamentarii PDL, cum vede ideea unui premier independent. "Cred că poate fi o soluţie, dar nu cred că în coaliţie va exista o susţinere pentru această idee", a răspuns Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Am fost pentru premier tehnocrat, opţiunea majoritară a fost pentru continuarea cu Boc.
 Vizualizări articol: 468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Am fost pentru premier tehnocrat, opţiunea majoritară a fost pentru continuarea cu Boc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei