Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 aug 2010 - Anul XV, nr. 183 (4474)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Turistă din Germania, rănită de un salvamar care a lovit-o cu o şalupă, la Neptun

O turistă din Germania, în vârstă de 68 de ani, a fost rănită, marţi seară, după ce, în timp ce făcea scufundări în mare, a fost lovită de şalupa unui salvamar, femeia suferind câteva tăieturi minore la piciorul stâng, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Căpităniei Portului Mangalia, incidentul s-a produs pe plaja dintre staţiunile Neptun şi Olimp, în timp ce Adelheid Goldschagg înota în mare.

Femeia făcea scufundări, iar un salvamar care supraveghea plaja şi marea dintr-o barcă cu motor nu a observat-o şi a trecut cu ambarcaţiunea chiar pe deasupra turistei, aceasta fiind atinsă de elice la piciorul stâng.

Victima a fost dusă la Spitalul Mangalia, unde i-au fost puse câteva copci şi a fost bandajată, fiind apoi lăsată să plece din unitatea sanitară. Ea le-a declarat inspectorilor Căpităniei Portului Mangalia că nu doreşte să depună plângere împotriva salvamarului care a rănit-o, insistând chiar ca acesta să nu fie sancţionat pentru că totul nu a fost decât un accident.

"A dat în scris că nu a păţit nimic şi chiar a menţionat că nu vrea să depună plângere împotriva salvamarului", spun reprezentanţii Căpităniei Portului Mangalia, care au mai precizat că tânărul salvamar avea toate autorizaţiile necesare pentru a desfăşura această muncă.

Aceştia au mai menţionat că au deschis o anchetă în acest caz, dar, după ce turista din Germania a insistat că nu s-a întâmplat nimic, au închis dosarul.

În schimb, şeful salvamarilor din zona Olimp - Mangalia a anunţat că tânărul a fost totuşi sancţionat cu diminuarea salariului cu 5 la sută.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Turistă din Germania, rănită de un salvamar care a lovit-o cu o şalupă, la Neptun.
 Vizualizări articol: 519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turistă din Germania, rănită de un salvamar care a lovit-o cu o şalupă, la Neptun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei