Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 aug 2010 - Anul XV, nr. 183 (4474)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Afaceri locale

Conducerea Adicost a pregătit un plan de reorganizare viabil pentru relansare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Adicost Distribution a pregătit în cele mai mici amănunte un plan de reorganizare care vizează relansarea firmei. Costel Chelaru, administratorul societăţii sucevene, a mărturisit că planul este creionat şi că urmează să fie implementat.

„Sumele care vor acoperi datoriile vor fi obţinute din închirierea spaţiilor de depozitare, a maşinilor şi a întregului parc logistic pe o perioadă de trei ani. De asemenea, dacă situaţia o va impune, luăm în calcul să scoatem la vânzare o serie de active care nu sunt de strictă necesitate”, a explicat Costel Chelaru.

Firma care va închiria logistica de la Adicost este tot din Suceava şi a semnat deja o serie de contracte cu firme importante, printre care şi Tuborg, pentru zona judeţului Neamţ, iar în scurt timp vor fi perfectate contracte şi cu alţi distribuitori importanţi de produse alimentare şi băuturi alcoolice şi răcoritoare. Costel Chelaru a anunţat că nu va avea nici o funcţie sau acţiune în această firmă, dar a precizat că va colabora cu administratorii, având în vedere că are în spate o experienţă de aproape 15 ani de zile în domeniul distribuţiei.

 

Adicost are de recuperat de la Bergenbier aproximativ un milion de euro

Dacă Bergenbier, fost furnizor principal al SC Adicost Distribution SRL Suceava, revendică datorii de circa 2,5 milioane de euro de la firma lui Costel Chelaru, puţină lume ştie că există datorii şi în sens invers. Mai exact, Bergenbier foloseşte pe piaţă ambalaje şi materiale promoţionale care aparţin de drept firmei Adicost. Valoarea acestora este de aproximativ un milion de euro, bani care în mod firesc ar trebui să intre în conturile SC Adicost Distribution SRL Suceava.

Litigiul dintre firma suceveană şi producătorul Bergenbier a început în luna aprilie a acestui an şi a plecat de la un fapt mai puţin obişnuit. În plină noapte, reprezentanţi ai Bergenbier au intrat într-un depozit al Adicost de unde au luat mai multe bunuri, pe care reprezentanţii firmei sucevene le-au recuperat a doua zi. Evenimentul a generat discuţii aprinse şi s-a soldat cu plângeri penale de ambele părţi la Poliţie, care trebuie să decidă dacă este vorba de vreo faptă penală. Ulterior, Bergenbier a introdus la plată un bilet în valoare de 7,5 miliarde de lei vechi, bani care nu au putut fi achitaţi integral în decurs de câteva zile şi au dus la începerea procedurilor de reorganizare voluntară, la cererea administratorului SC Adicost Distribution SRL Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea Adicost a pregătit un plan de reorganizare viabil pentru relansare.
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Conducerea Adicost a pregătit un plan de reorganizare viabil pentru relansare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei