Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 iun 2010 - Anul XV, nr. 134 (4425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 111.000 de ţigări, confiscate de poliţiştii din patru judeţe, într-o singură zi

Poliţiştii din judeţele Botoşani, Brăila, Galaţi şi Hunedoara au confiscat, într-o singură zi, peste 111.000 de ţigări de contrabandă, de provenienţă din Ucraina, Republica Moldova şi alte zone.

Poliţişti din cadrul IPJ Botoşani au oprit în trafic, marţi, pe DN 29 A, în localitatea Horodiştea, un autoturism condus de B. Anatolie, de 26 de ani, din Republica Moldova, se arată într-un comunicat de presă de ieri al Poliţiei Române.

În urma controlului autoturismului, poliţiştii au găsit peste 33.000 de ţigări, de provenienţă Republica Moldova, fără documente legale de provenienţă şi fără ca deţinătorul să fie autorizat pentru a le vinde.

Ţigările au fost confiscate de poliţişti, iar bărbatul a fost amendat cu 3.000 de lei.

Tot marţi, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Însurăţei, poliţiştii au descins în mai multe locuinţe din oraşul Însurăţei, comunele Berteştii de Jos, Tufeşti şi Stăncuţa, urmărind depistarea persoanelor care deţin produse din tutun în scopul vânzării.

Astfel, în locuinţa lui Floricăi S., din comuna Stăncuţa, au fost găsite 3.300 de ţigări din Republica Moldova, fără documentele prevăzute de lege. Pachetele cu ţigări au fost confiscate.

În plus, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unor acţiuni organizate în trenurile de călători, staţiile şi triajele de cale ferată din zona de competenţă, pe linia combaterii traficului cu ţigări din Ucraina şi Republica Moldova, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi, au descoperit 25.000 de ţigarete, în valoare de peste 5.000 de lei, într-un tren accelerat care circula pe relaţia Suceava – Mangalia.

În urma investigaţiilor efectuate, a fost identificat S. Gheorghe, de 23 de ani, din oraşul Siret, judeţul Suceava care, în urma audierilor, a recunoscut că le-a cumpărat din Suceava de la un cetăţean ucrainean, pentru a le vinde în Constanţa.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, ţigările fiind confiscate.

În aceeaşi zi, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor şi cei ai Serviciului Rutier Hunedoara l-au depistat în trafic, pe DN 7, în localitatea Mintia, pe Claudiu P., de 23 de ani, din Uricani, care transporta cu un autoturism 20.000 de ţigări, de diferite mărci, netimbrate şi fără documente de provenienţă.

Suspectul a fost sancţionat contravenţional şi, totodată, s-a dispus confiscarea ţigaretelor deţinute ilegal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 111.000 de ţigări, confiscate de poliţiştii din patru judeţe, într-o singură zi.
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 111.000 de ţigări, confiscate de poliţiştii din patru judeţe, într-o singură zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei