Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 feb 2010 - Anul XV, nr. 45 (4336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc a reproşat miniştrilor că nu sunt atenţi la declaraţii şi nu refuză jurnaliştii opriţi pe culoar

Premierul Emil Boc a reproşat miniştrilor că nu sunt atenţi când susţin declaraţii de presă şi că nu ştiu să refuze jurnaliştii atunci când sunt abordaţi de aceştia "pe culoar", arătând totodată că a fost obligat, săptămâna trecută, la Cluj, să petreacă o zi întreagă pentru a repara afirmaţiile lor.

El a cerut miniştrilor, în şedinţa de ieri a Guvernului, să "înveţe" să mai şi refuze presa atunci când sunt opriţi pentru declaraţii pe culoarele unei clădiri şi să explice jurnaliştilor că vor detalia anumite teme la conferinţe de presă, au relatat agenţiei MEDIAFAX surse participante la discuţie.

"Premierul le-a reproşat miniştrilor că nu sunt foarte atenţi la declaraţii, nu pentru că nu ar fi pregătiţi pe domenii, ci pentru că nu ştiu să refuze presa atunci când sunt opriţi pentru declaraţii pe culoare sau în alte locuri decât conferinţele de presă. El a arătat că a fost obligat, vineri, la Cluj, să petreacă o zi întreagă încercând să clarifice declaraţiile miniştrilor", au arătat sursele citate.

Surse ministeriale au declarat anterior agenţiei MEDIAFAX că premierul Emil Boc i-a ameninţat cu remanierea pe miniştrii care vor mai lansa, prin declaraţii de presă, măsuri care nu sunt prevăzute în programul de guvernare, principalii vizaţi de acest avertisment fiind ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, şi cel al Muncii, Mihai Şeitan.

Potrivit acestora, principalii vizaţi de atenţionare au fost în acest caz ministrul Finanţelor, pentru declaraţia privind impozitarea tuturor pensiilor, şi ministrul Muncii, pentru lansarea ideii de restrângere a alocaţiilor pentru copii.

Premierul Emil Boc a evitat, la finalul şedinţei Guvernului, să răspundă presei dacă i-a avertizat pe miniştri, în special pe cei ai Finanţelor şi Muncii, cu remanierea în caz că vor mai lansa măsuri neasumate în programul de guvernare, arătând că aceste discuţii fac parte din "bucătăria internă".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc a reproşat miniştrilor că nu sunt atenţi la declaraţii şi nu refuză jurnaliştii opriţi pe culoar.
 Vizualizări articol: 434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc a reproşat miniştrilor că nu sunt atenţi la declaraţii şi nu refuză jurnaliştii opriţi pe culoar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei