Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 feb 2010 - Anul XV, nr. 44 (4335)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Buzău

Minorul plecat de acasă, care a lăsat bilet că se sinucide, a fost dat în urmărire naţională

Minorul în vârstă de 11 ani din localitatea buzoiană Poşta Câlnău, care a dispărut de acasă ieri după-amiază, lăsând un bilet în care a scris că se va sinucide, a fost dat în urmărire naţională, fiind căutat de poliţişti inclusiv cu câini de urmă.

Potrivit comisarului Florina Crucianu, de la IPJ Buzău, băiatul în vârstă de 11 ani a dispărut de acasă ieri, lăsând familiei un bilet în care apar "circumstanţe alarmante", căutările pentru găsirea minorului fiind declanşate ieri, la ora 14.00.

Tot ieri, în jurul orei 18.00, familia copilului a permis Poliţiei să facă public cazul, oamenii cerând sprijinul presei în ideea că astfel copilul va fi găsit mai repede.

Comisarul Florina Crucianu a mai precizat că ieri seară băiatul a fost dat în urmărire naţională, fiind căutat în comuna de domiciliu, în întreg judeţul Buzău, inclusiv în trafic, dar şi în staţiile CFR din Buzău şi Râmnicu Sărat. În căutarea minorului dispărut au fost mobilizaţi şi câini de urmă.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că băiatul ar fi scris în biletul lăsat familiei că s-a săturat de copiii de la şcoală, care îi spun mereu că a fost adoptat, dar şi de învăţător care l-ar acuza de mai multe lucruri pe care el nu le-a făcut, dar şi că are de gând să-şi pună capăt zilelor şi că nu va fi găsit.

Aceleaşi surse au precizat că băiatul i-ar fi spus tatălui său adoptiv, într-o discuţie purtată ieri, că ar fi fost bătut de mai mulţi copii la şcoală, dar şi că s-a săturat pentru că ceilalţi colegi îl numesc handicapat şi îi spun că vine de la casa de copii.

Băiatul ar fi fost văzut ultima dată ieri,  în jurul orei 15.15, în preajma casei unei colege de clasă, de acolo pornind ieri seară în căutarea minorului un câine de urmă specializat în astfel de cazuri.

Băiatul în vârstă de 11 ani a fost adoptat de familia în care a trăit înainte de a fugi de acasă. El a fost preluat dintr-un centru de plasament, în urmă cu câţiva ani.

Copilul a mai dispărut de acasă în luna decembrie a anului trecut, însă a fost găsit în scurt timp pe prundul gârlei din localitatea Poşta Câlnău.

Conducerea Direcţiei pentru Protecţia Copilului Buzău susţine că are cunoştinţă de situaţia băiatului de 11 ani care a dispărut luni de acasă. Surse din cadrul instituţiei susţin că familia în care a trăit băiatul este severă cu minorul şi că l-ar fi ameninţat pe acesta că dacă nu este cuminte îl va trimite înapoi la orfelinat. Aceleaşi surse au precizat că vor reanaliza cazul băiatului, imediat cum situaţia va permite acest lucru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minorul plecat de acasă, care a lăsat bilet că se sinucide, a fost dat în urmărire naţională.
 Vizualizări articol: 314 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minorul plecat de acasă, care a lăsat bilet că se sinucide, a fost dat în urmărire naţională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei