Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 ian 2011 - Anul XVI, nr. 2 (4600)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Conrad Murray - cardiologul acuzat că l-a ucis pe Michael Jackson

Conrad Murray, acuzat de uciderea prin imprudenţă a starului Michael Jackson, este un cardiolog experimentat, pe care cântăreţul l-a angajat pentru a-i supraveghea pregătirea fizică înainte de revenirea sa pe scenă după o pauză de mulţi ani, cu ocazia unor concerte programate la Londra în 2009.

Potrivit AFP, Conrad Murray, în vârstă de 57 de ani, s-a născut în insulele Antile, unde şi-a petrecut copilăria alături de bunici. La vârsta de şapte ani, el s-a mutat împreună cu mama şi cu socrul acesteia în Trinidad-Tobago, unde şi-a făcut studiile secundare şi a lucrat pentru o companie de asigurări.

În 1978, la vârsta de 25 de ani, Conrad Murray l-a întâlnit pentru prima oară pe tatăl său, medic în Houston.

Doi ani mai târziu, urmând exemplul tatălui său, tânărul Conrad s-a mutat în Houston şi s-a înscris la Southern Texas University, obţinând după trei ani o primă diplomă de medic. Şi-a continuat studiile la Meharry Medical College din Nashville (Tennessee), apoi la Mayo Clinic din Rochester (Minnesota) şi la Loma Linda University Medical Center (California).

A decis să se specializeze în cardiologie, urmând cursurile Universităţii din Arizona, iar apoi pe cele ale Universităţii din San Diego din California.

În 2000, el şi-a deschis primul cabinet de cardiologie, în Las Vegas, iar apoi, în 2006, un Institut de Cardiologie într-un cartier defavorizat din Houston. În paralel, a practicat chirugia cardiovasculară la Doctors Hospital din Houston, unde a efectuat peste 100 de operaţii.

Până la problemele sale cu justiţia apărute în urma decesului lui Michael Jackson, istoricul acestui medic cardiolog era ireproşabil.

În mai 2009, el a fost angajat de "regele muzicii pop" - care a locuit la Las Vegas înainte de achitarea sa, din 2005, în cadrul unui proces în care a fost acuzat de molestarea sexuală a unui minor - cu scopul de a-i supraveghea pregătirea fizică înainte de seria de concerte londoneze care urma să marcheze revenirea pe scenă a artistului american.

Potrivit Los Angeles Times, Conrad Murray era plătit pentru serviciile sale cu 150.000 de dolari pe lună de către Michael Jackson. O adevărată "mană cerească" pentru acest medic, care era copleşit de datorii în acea perioadă.

Documente oficiale au relevat într-adevăr faptul că, în momentul în care a fost angajat de starul american, Conrad Murray nu mai putea să îşi permită întreţinerea reşedinţei sale luxoase din Las Vegas, era în întârziere cu plata unei pensii alimentare şi nu achitase mai multe facturi. Datoriile sale erau estimate în acel moment la peste 750.000 de dolari.

Extrem de discret, Conrad Murray nu a vorbit în public decât în foarte puţine ocazii. În august 2009, el a declarat într-un interviu difuzat pe internet: "Am făcut tot ce am putut, le-am spus (anchetatorilor) tot adevărul şi sunt convins că adevărul va avea câştig de cauză".

Dacă va fi condamnat la sfârşitul unui eventual proces, Conrad Murray riscă o pedeapsă de până la patru ani de închisoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conrad Murray - cardiologul acuzat că l-a ucis pe Michael Jackson.
 Vizualizări articol: 449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conrad Murray - cardiologul acuzat că l-a ucis pe Michael Jackson0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei