Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2012 - Anul XVII, nr. 269 (5174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Surugiu propune un program de subvenţionare a utilajelor pentru agricultorii din zona de munte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 10 Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, Radu Surugiu, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că va susţine demararea unui program guvernamental pentru subvenţionarea utilajelor de care au nevoie agricultorii din zona de munte. Surugiu a spus că aceasta este una dintre problemele importante pe care i-a semnalat-o populaţia din localităţile colegiului în care candidează. El a spus că un astfel de program a fost iniţiat în anul 2005 de Guvernul condus de liberalul Călin Popescu Tăriceanu, şi că va discuta posibilitatea demarării unei astfel de iniţiative cu actualul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin.

„Subvenţionarea utilajelor de care au nevoie agricultorii din zona de munte a judeţului este o problemă care trebuie rezolvată, am preluat-o şi mă voi ocupa de ea. Şi cu siguranţă că se vor ptuea găsi resurse”, a spus Surugiu.

Pe de altă parte, candidatul USL pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 10 a mai precizat că în cursul zilei de miercuri, 21 noiembrie a.c., în judeţul Suceava va fi prezent ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri, Mihai Voicu. Radu Surugiu a arătat că acesta se va întâlni cu reprezentanţii întreprinderilor mici şi mijlocii din Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc.

 

Constantin Galan acuză „campania murdară” a lui Aurel Olărean şi Orest Onofrei

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, candidatul USL pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 6 Rădăuţi, Constantin Galan, a acuzat „campania murdară” împotriva sa pe care o practică primarul din Rădăuţi, Aurel Olărean, şi contracandidatul său de la ARD, Orest Onofrei. Galan a subliniat că cei doi încearcă să-i strice imaginea în faţa locuitorilor municipiului Rădăuţi. Mai mult, Constantin Galan a acuzat faptul că Aurel Olărean încearcă să-l înlăture din Consiliul Local Rădăuţi, folosindu-se de o serie de documente false. Candidatul USL spune că salariaţii primăriei Rădăuţi au prezentat în ultima şedinţă a Consiliului Local mai multe documente false, în care se precizează că „în anul 2008 am ocupat funcţia de viceprimar care nu era compatibilă cu cea de membru al AGA la SC Servicii Comunale”. El a arătat că atunci când a fost ales viceprimar şi-a dat demisia din AGA de la SC Servicii Comunale, însă primarul Aurel Olărean nu a vrut să-i înregistreze demisia. „Nu mă aşteptam ca unii dintre contracandidaţii mei să aibă o campanie care să fie atât de murdară la adresa mea”, a spus Constantin Galan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Surugiu propune un program de subvenţionare a utilajelor pentru agricultorii din zona de munte.
 Vizualizări articol: 788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Surugiu propune un program de subvenţionare a utilajelor pentru agricultorii din zona de munte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei