Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 ian 2015 - Anul XX, nr. 8 (5820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Groaznic

A rămas fără piciorul drept după ce şi l-a zdrobit într-un malaxor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un muncitor de la ferma zootehnică Natanael Industries din cartierul Iţcani a rămas mutilat pe viaţă, după ce şi-a zdrobit piciorul drept într-un utilaj de amestecat şi tocat furajele. Victima, un tânăr de 27 de ani, din Poieni Solca, a suferit un şoc traumatic şi hemoragic şi a fost internată de urgenţă la Spitalul Suceava. Incidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, la ora 04.45, şi este cercetat acum de poliţişti, care au întocmit un dosar penal în acest caz.

Din primele investigaţii reiese că Ioan Viziteu se afla singur în hala de animale în momentul în care s-a petrecut accidentul de muncă. El s-a rănit după ce s-a urcat pe cuva de amestecare şi tocare a furajelor şi a împins cu piciorul drept lamele de tocare, pentru a le pune în funcţiune. În acel moment, utilajul a pornit şi i-a prins piciorul, zdrobindu-i-l până deasupra genunchiului. În acest caz, poliţia a întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de neluare şi nerespectare a măsurilor legale de securitate în muncă şi vătămare corporală din culpă, cercetările urmând să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului.

Tânărul de 27 de ani este necăsătorit şi lucrează la Natanael Industries ca muncitor necalificat. El are o vechime în muncă de un an şi este angajat cu forme legale, au arătat cercetările demarate în paralel de Inspectoratul Teritorial de Muncă. La Spitalul Suceava, unde a fost internat ieri dimineaţă, la o oră de la producerea incidentului, Ioan Viziteu a fost stabilizat şi apoi operat. Medicii nu au mai putut să-i salveze piciorul drept, care i-a fost amputat până la coapsă, dar speră ca tânărul să-şi revină în urma intervenţiei chirurgicale, deoarece starea sa continuă să fie critică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A rămas fără piciorul drept după ce şi l-a zdrobit într-un malaxor.
 Vizualizări articol: 3234 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
A rămas fără piciorul drept după ce şi l-a zdrobit într-un malaxor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De nedescric trimis de
(14 ian 2015, 00:20:44
Mai Paiule de ce rostesti lucruri pe care nu le stii. Piciorul i-a fost amputat numai pana la genunchi, dar ca sa faci stirea mai grozava ai mai lungit-o cu jumatate de metru. Doar ce nu conteaza.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei