Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 109 (5316)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În trafic

Poliţist prins în flagrant în timp ce lua şpagă de la un şofer

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr agent de poliţie a fost prins în flagrant, luni seară, în timp ce lua şpagă de la un conducător auto.

Respectivul poliţist se numeşte Alin Grădinaşu, are 25 de ani, este din municipiul Suceava, şi de aproximativ trei ani lucrează în cadrul Poliţiei Salcea.

Din informaţiile pe care le deţinem, agentul de poliţie a oprit în cursul zilei de luni, pe raza localităţii Salcea, un autoturism Dacia Logan, condus de un bărbat din judeţul Botoşani. Pentru că maşina respectiva avea probleme la sistemul de iluminare, poliţistul i-a reţinut certificatul de înmatriculare, însă, susţin sursele noastre, i-a dat de înţeles şoferuluică problema s-ar putea rezolva în schimbul unei mici atenţii.

Şoferul botoşănean a plecat cu treabă la Suceava, iar aici a povestit totul ofiţerilor Direcţiei Generale Anticorupţie Suceava, care, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, au organizat un flagrant.

Luni seară, în jurul orei 21.00, şoferul din Botoşani s-a întors pe acelaşi traseu, iar pe raza comunei Dumbrăveni s-a întâlnit din nou cu agentul de poliţie care îi reţinuse certificatul de înmatriculare.

Anchetatorii susţin că botoşăneanul i-a dat agentului suma de 50 de lei, iar acesta i-a restituit documentul maşinii, moment în care au intervenit ofiţerii anticorupţie.

Alin Grădinaşu s-a ales cu dosar penal pentru luare de mită şi este cercetat în stare de libertate, riscând chiar, dacă acuzaţiile se confirmă, să fie dat afară din Poliţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist prins în flagrant în timp ce lua şpagă de la un şofer.
 Vizualizări articol: 5452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 10 voturi
Poliţist prins în flagrant în timp ce lua şpagă de la un şofer4.9510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doar 1 ? trimis de
(15 mai 2013, 20:50:43
e plina romanica de astfel de gabori spagari. in comuna VADU MOLDOVEI domnu' SEF MAFTEI COSTEL E MULTUMIT SI CU 20 DE LEI sau cu o sticla de vin la restaurantul CANAY pentru a nu.ti da amenda ...mai mai ca se roaga de tine ..
2.   PARADOX trimis de
(15 mai 2013, 22:07:32
În primul rând şi în statele din UE sunt poliâiţti şpăgari, dacă le pui câte 10 euroi în acte nu se supără, se ştie, cei care circulă mult prin UE ştiu.
La noi aproximativ 80 % din sistemul poliţienesc este corup, trafic de influenţă, politică şi altele. Atenţie la ajutorii şef de post şpăgari din Vatra Moldoviţei şi Moldoviţa.;)
Corupţia trebuie combătută la nivel înalt nu cu cei care iau 20 sau 50 lei, atunci chiar vor fi rezultate bune pentru prevenirea coruptiei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei