Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 109 (5316)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Scandal transformat în accident, după ce un bărbat a reclamat că a fost târât cu maşina de un şofer care vroia să-l calce

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un bărbat din satul Plăvălari, comuna Udeşti, a reclamat la poliţie că a fost agresat şi apoi târât cu maşina de un consătean cu care a avut un conflict. Mai mult, susţine reclamantul, şoferul a vrut să-l calcepur şi simplu cu maşina, iar când în zonă au apărut martori, a fugit de la faţa locului. Incidentul s-a petrecut ieri după-amiază, pe raza satului Plăvălari. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, dar şi poliţişti rutieri, care au efectuat măsurători la faţa locului, pentru a stabili dacă este vorba sau nu de un accident rutier.

Vasile Doncean, presupusa victimă, a declarat că Romică Crainiciuc, cu care este în conflict de ceva vreme, a venit la el acasă şi l-a agresat.

 „A dat pur şi simplu cu maşina peste mine. Întâi m-a lovit cu pumnul şi m-a ameninţat. Apoi am vrut să-l opresc, să chem poliţia, şi atunci m-a agăţat şi m-a târât. Norocul meu a fost că atunci a ajuns în zonă un microbuz, că el a dat înapoi ca să mă calce. Imediat a fugit de la faţa locului”, a declarat Vasile Doncean.

Soţia sa, Simona Doncean, l-a completat: „Am auzit strigăte şi ţipete şi am ieşit afară. L-am văzut pe soţul meu cum îl târâie o maşină. Apoi şoferul a vrut să-l calce. Se văd şi urmele că a dat înapoi spre el, care era căzut....”

Un vecin, Ion Spoială, a confirmat şi el doar o parte a incidentului. Anume că Vasile Doncean a încercat să-l ţină pe Romică Crainiciuc la faţa locului, pentru a chema poliţia, şi atunci a fost agăţat de maşină.

Căutat acasă de poliţiştii de la Secţia Rurală Ipoteşti şi audiat, bărbatul acuzat de agresiune a negat toate acuzaţiile.

„Eu nu am avut nici un incident. Nu este adevărat absolut nimic. Am trecut pe la el, l-am văzut şi i-am arătat cum mi-a dat cu piciorul în maşină acum câteva zile. El a sărit la mine la bătaie şi eu am plecat, asta a fost tot. Noi am fost prieteni foarte buni, nu ştiu ce interes are acum, probabil vrea să scoată nişte bani de la mine”, a declarat Romică Crainicuc.

Poliţiştii continuau aseară ancheta şi măsurătorile de la faţa locului pentru a contura cum s-au petrecut lucrurile în acest caz.

Vasile Doncean a suferit o serie de escoriaţii şi un traumatism cranian, ambele minore. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal transformat în accident, după ce un bărbat a reclamat că a fost târât cu maşina de un şofer care vroia să-l calce.
 Vizualizări articol: 2016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Scandal transformat în accident, după ce un bărbat a reclamat că a fost târât cu maşina de un şofer care vroia să-l calce2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei