Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 104 (5311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incident

A ajuns la spital, după ce a căzut şi s-a lovit la cap, în autobuz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Suceava, a ajuns la spital după ce s-a lovit serios la cap într-un autobuz. Incidentul s-a petrecut marţi, în jurul orei 17.15, într-un miniautobuz al societăţii de transport local Suceava, dintre cele nou achiziţionate, care circula pe strada Gheorghe Doja, dinspre cartierul Iţcani.

Conform anchetei poliţiei, şoferul, Constantin I., în vârstă de 38 de ani, a oprit regulamentar în staţia „Conlemn”, de unde a urcat un călător. În momentul în care autobuzul s-a pus în mişcare, respectivul călător, Florin J., în vârstă de 35 de ani, din Suceava, s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de unul dintre elementele fixe de susţinere din vehicul.

Tânărul de 35 de ani s-a prezentat la Urgenţele Spitalului Judeţean, unde a fost diagnosticat cu “contuzie şi excoriaţie craniană”. Medicii au estimat că pacientul are nevoie de şase-şapte zile de îngrijiri medicale.

Poliţia precizează că atât victima, cât şi şoferul au fost verificaţi cu etilotestul, rezultând că nu au consumat alcool.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A ajuns la spital, după ce a căzut şi s-a lovit la cap, în autobuz.
 Vizualizări articol: 3611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
A ajuns la spital, după ce a căzut şi s-a lovit la cap, în autobuz5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Calator cu vina.. trimis de
( 9 mai 2013, 12:06:21
La cum circula "soferii" de TPL cum ar trebui sa stea lucrurile? Am vazut ff multe comentarii despre soferii de TPL. Oare acestia nu au un regulament? nu au anumite sarcini? Cine vede toate aceste reclamatii si le trec cu vederea? Soferii de azi la TPL sunt carutasii de ieri.
2.   .. trimis de
( 9 mai 2013, 13:25:27
Un tanar de 35 de ani...da.
2.1  RE: .. trimis de
( 9 mai 2013, 16:53:01
Cum ai fi vrut sa-i spuna???? Care este limita tineretii dupa capul tau????
2.2  RE: .. trimis de
( 9 mai 2013, 20:12:49
Șoferul era în pole position. Nu putea să rateze startul, ar fi pierdut sutimi prețioase. Adolescentul de 35 de ani trebuia să poarte cască integrală.
2.3  RE: .. trimis de
( 9 mai 2013, 20:47:16
Foarte buna ultima parte a comentariului tau. In pretul de 2LEI pe un bilet in conditiile din autobuzele astea, fara aer conditionat sau macar un ventilator care sa faca aer pe timp de vara, ar trebui sa ne de-a cate o casca atunci cand ne incaseaza banii pe bilet. Pe de alta parte daca citesti bine timp de o luna in monitorul apar acesti "vizitii" de cel putin 3-4 ori la ziar. Pretul unui bilet as fi de acord sa fie acelasi si al abonamentelor la fel, dar sa ne dea casca atunci cand ne urcam, si sa le predam cand coboram.
3.   @Rahat trimis de
(10 mai 2013, 00:11:26
In caz ca nu te-ai prins, eram de acord cu sintagma avand in vedere intamplarea. Nu stiu sa-ti raspund la a doua intrebare, dar stiu sigur ca limita prostiei este depasita in cazul tau, de fiecare data cand postezi pe Monitorul. Bine, pa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei