Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 21 (5228)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Faptă gravă

Doi fraţi, arestaţi pentru tâlhărirea violentă, în propria casă, a unui bărbat întors din străinătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi fraţi din municipiul Fălticeni, unul în vârstă de 21 de ani şi unul de 22 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru o gravă faptă de tâlhărie comisă asupra unui bărbat în vârstă de 57 de ani, despre care aflaseră că s-a întors din străinătate.

Fapta a fost comisă în noaptea de 7 spre 8 ianuarie a.c., o echipă complexă de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, împreună cu judiciarişti de la Poliţia municipiului Fălticeni, lucrând la acest caz timp de mai bine de două săptămâni.

Vineri, după ce au adunat o serie de probe, anchetatorii au obţinut o autorizaţie de percheziţie şi i-au pus sub acuzare pe cei doi fraţi, Mihai Alexandru Durniuc, în vârstă de 22 de ani, şi Marian Gabriel Durniuc, de 21 de ani. Imediat, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar sâmbătă procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni i-a prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Sâmbătă, Judecătoria Fălticeni a decis arestarea celor doi pe o perioadă de 29 de zile.

 

S-a trezit în noapte cu doi indivizi care îi cotrobăiau prin casă

În noaptea de 7 spre 8 ianuarie, bărbatul tâlhărit, Iacob B., în vârstă de 57 de ani, din municipiul Fălticeni, a auzit zgomot în casă, dintr-o cameră alăturată. 

S-a dat jos din pat şi s-a dus să vadă ce se întâmplă, iar când a deschis uşa a observat prin întuneric două persoane necunoscute. Una dintre acestea i-a pulverizat cu spray iritant lacrimogen în ochi, după care cei doi autori au sărit asupra proprietarului, l-au lovit cu pumnii peste faţă şi l-au imobilizat, legându-l cu bandă adezivă la mâini şi la picioare. Lovit în mod repetat, bărbatul de 57 de ani le-a spus celor doi că are bani în buzunarul de la o geacă. După ce au mai căutat prin casă, tâlharii au plecat din locuinţă cu 310 euro, aproximativ 1.200 de lei, un telefon mobil, cheile autoturismului victimei, un ceas de mână şi trei ceasuri de buzunar. 

Legat fedeleş, bărbatul în vârstă de 57 de ani a reuşit să se elibereze cu greu şi să-şi anunţe o rudă, fiind sesizată poliţia prin 112.

Cei doi fraţi erau de mai multă vreme în atenţia poliţiei, fiind suspecţi în mai multe cazuri de furt. Aceştia şi-au „ochit” victima la o sală de jocuri de noroc, unde au observat că are o sumă importantă de bani. Au aflat apoi că bărbatul este întors din străinătate de puţin timp şi au bănuit că vor găsi mulţi bani în locuinţa acestuia.

La mijlocul săptămânii trecute, unul dintre fraţii Durniuc a fost prins de jandarmi în centrul Sucevei având asupra sa un rucsac în care se aflau două cuţite, două perechi de mănuşi din pânză cauciucată, o şurubelniţă, două lanterne, un ciocan pentru spart geamuri şi o rolă de bandă adezivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi fraţi, arestaţi pentru tâlhărirea violentă, în propria casă, a unui bărbat întors din străinătate.
 Vizualizări articol: 1489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Doi fraţi, arestaţi pentru tâlhărirea violentă, în propria casă, a unui bărbat întors din străinătate3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei