Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 21 (5228)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Împăcare

„Revoluţia” din PNL Câmpulung Moldovenesc a fost stinsă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Revoluţia” izbucnită în Organizaţia PNL Câmpulung Moldovenesc după demisia a opt membri din conducerea filialei a fost stinsă. Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, ne-a declarat în cursul zilei de ieri că a discutat cu membrii conducerii filialei din Câmpulung Moldovenesc, iar toţi cei care şi-au dat demisia au revenit asupra acestei decizii.

Reamintim că la începutul săptămânii trecute, mai mulţi membri ai Biroului Politic al PNL Câmpulung Moldovenesc au renunţat la funcţiile politice din organizaţia locală a liberalilor, precizând că sunt nemulţumiţi de faptul că Niculai Vranău a ales să se autosuspende, în loc să-şi prezinte demisia. Vranău s-a autosuspendat din cauza unor zvonuri denigratoare lansate în Câmpulung la adresa sa, zvonuri care nu aveau nici o legătură cu realitatea şi care îi afectau grav imaginea publică.

Alexandru Băişanu a declarat că după întâlnirea pe care a avut-o vinerea trecută cu membrii Biroului Politic al PNL Câmpulung Moldovenesc, atât cei rămaşi în funcţie, cât şi cei care au demisionat, lucrurile au reintrat în normal.

„În cadrul întâlnirii s-au discutat problemele din PNL din Câmpulung Moldovenesc, privitoare la acuzaţiile aduse preşedintelui Niculai Vranău. La discuţie au fost prezenţi toţi membrii Biroului Politic, şi s-a stabilit ca domnul Vranău să rămână autosuspendat din funcţia de preşedinte al organizaţiei până se va clarifica problema domniei sale”, a declarat Băişanu.

El a arătat că cei opt membri din conducerea PNL Câmpulung Moldovenesc şi-ar fi dat „demisia de onoare”, ca urmare a acuzaţiilor aduse lui Niculai Vranău, însă în urma discuţiei de vineri aceştia au revenit asupra acestei decizii. Alexandru Băişanu a mai declarat că activitatea Biroului Politic al PNL Câmpulung Moldovenesc îşi continuă activitatea, organizaţia fiind condusă de preşedintele interimar Gavril Chirodea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Revoluţia” din PNL Câmpulung Moldovenesc a fost stinsă.
 Vizualizări articol: 1385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
„Revoluţia” din PNL Câmpulung Moldovenesc a fost stinsă2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   AVERTIZARE ,,COD ROSU' trimis de
(28 ian 2013, 12:33:49
PTR FANFARONII DE PARTID,CARE NU AU DE LUCRU SI TRAIESC PE BANII PARINTILOR,IN LOC SA CAUTE DE MUNCA ,SE OCUPA CU ATACURI DE 2BANI PTR A MINIMALIZA JAFURILE DE PROPORTII-ASADAR NE VEDEM NEVOITI A DA O ULTIMA LAMURIRE,DE DATA ACEASTA IN VERSURI,O SEMICOMPILATIUNE,,CO-PRODUCTIE & GERMANA,UNICA PE MAPAMOND SI POATE PRINDE LA INFO-FANFARON,DUPA CUM URMEAZA:
2.   COMPLETARE-1 trimis de
(28 ian 2013, 12:38:37
SUGGESTION POUR LES FANFARONS

NOI, MULTAM LU' DUMNEZO
C-AVEM ARHIVA MISTO,
IOY,IOY,IOY SI IARA IOY
-MO!...DE CE N-AVETI SI WOI???!

ZIARU' ATUNCI CAND IL APUCI
NU-L HARSHAI,PRINTRE BUCI,
SATISFACTIA-I DE MOMENT
DAR NU ARE FUNDAMENT.
3.   COMPLETARE-2 trimis de
(28 ian 2013, 12:42:49
CAND BANDITU'-N ZIAR SE LAUDA
MUSAI PUNE DE O FRAUDA,
MAI PASTREAZA ARTICOLU',
CAND BANDITU' DA COLTU'.

CA SA IA INTORSATURA,
COTITURA DEL CURBURA,
SINGUR FARA ,,APARARE''
HOP! SI TU PE EL,,CALARE''.
4.   COMPLETARE-3 trimis de
(28 ian 2013, 12:51:58
SA NU-I,, STRICI'' A SA GURITA
CA-N CURAND,VA FI ,,FETITA'',
FA-I O VIATA ,,ROZALIE''
SA SE PREZINTE,SINGUR LA PUSCARIE.

NU GANDITI CA NISTE BOY
ALIPITI-VA DE NOI,
SA LE-O ,,TRAGEM'' MAI BAIETI
PAN' SE URCA PE PERETI.

C-ASA-MI VINE CA SA- I,,MUT'',
CU ,,F'' MARE SI...,,KAPUTT''!
CEI VIZATI,DACA SE VOR OCUPA CU ANALIZA ,,POHEM''-ULU',[SI IAR VERDE-A BOBULU']POT SA LE SPUN,CA PTR EI E BUN SI ASA.TOT VORBA LOR-,,DOAMNE FERESTE DE MAI RAU''!
5.   Domnule Vranau trimis de
(28 ian 2013, 12:59:48
Lumea vede,aude si vorbeste...Din pacate vede rau,aude putin si vorbeste prea mult.In locul dv-stra le-as recomanda celor care ma vorbesc pe la spate: ATENTIE,AM MANCAT FASOLE !
6.   INTREBARE POST-WEEK END trimis de
(28 ian 2013, 13:28:21
CATE SPALATORII DE BANI AU UNII FOSTI ,,IPEG''-ARI,SUB MASCA DE UNITATI DE ALIMENTATIE PUBLICA[UNELE FARA UTILITATI],FARA CASE DE MARCAT SI CANTARE ELECTRONICE,CARE FUNCTIONEAZA SUB ATENTA SUPRAVEGHERE SI INDRUMARE A FISC-ULUI DIN GUBERNA???VALABIL SI PTR O MARGHIOALA,DE LA ,,TEARA'',PROBABIL.
TARGUL NU DUCE LIPSA DE FOSTE TATE,FOSTE TOVARASE,ACTUALMENTE DOAMNE ONORABILE,UNELE INFO-GOSPODINE PE LA ASOCIATII,SCUTITE DE PLATA LA UNELE UTILITATI,CARE AU SLUJIT CU T R U P SI SUFLET AMALGAMUL INFECT PCR-SECU-KGB,PROBABIL AU AVUT SI MAI AU NEVOIE DE NISCAIVA BLESTEME.
7.   BUCURIA UNORA trimis de
(28 ian 2013, 21:07:32
Se bucura Capu(SANDU),se bucura Fundu(Tudor), de fumu din Capu Satului,emanat din fundu domnului ce a mincat ,FASOLE, d-ai om de onoare, liberal de valoare,nu itar de valori nu de valoare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei