Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 21 (5228)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Coliziune

Accident în pădurea de la Adâncata, după ce un şofer turc a derapat pe zăpadă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un cetăţean turc care conducea un autoturism Opel a provocat un accident, sâmbătă, în pădurea de la Adâncata, după ce a derapat pe drumul acoperit cu gheaţă şi zăpadă şi a intrat pe sens opus, unde a lovit violent un autoturism BMW condus de un şofer din Suceava. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 9.30, pe DN 29A, la intrarea în pădure dinspre Suceava. 

Şoferul turc, Erkan G., în vârstă de 32 de ani, circula pe direcţia Adâncata-Suceava şi a pierdut controlul asupra volanului după ieşirea dintr-o curbă. Impactul cu autoturismul BMW condus de Florin A., în vârstă de 34 de ani, din municipiul Suceava, a fost frontal.

Personalul medical SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă a preluat şi transportat la Spitalul Judeţean doi răniţi, ocupanţii locurilor din dreapta din cele două maşini. Este vorba de o femeie în vârstă de 37 de ani din Adâncata, soţia cetăţeanului turc, şi de un bărbat în vârstă de 62 de ani, pasager în cealaltă maşină. Din fericire, cele două victime au fost diagnosticate cu leziuni uşoare, care nu le pun viaţa în pericol.  

La ora producerii accidentului, material antiderapant era împrăştiat doar până la limita municipiului Suceava. Pe DN 29A, în zona de pădure, circulaţia se desfăşura în condiţii grele, de iarnă, iar cea mai mică imprudenţă putea duce la un accident rutier.

 

Încă două accidente după derapaje pe zăpadă

Chiar cu o zi înainte, vineri, în jurul orei 13.30, pe DN 29A, la Adâncata, s-a mai produs un accident rutier. Conform anchetei poliţiei, Gheorghe O., în vârstă de 51 de ani, din Dorohoi-Botoşani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit cu zăpadă, a derapat şi s-a răsturnat în afara drumului. În urma impactului a fost rănită uşor o tânără în vârstă de 21 de ani, pasageră în maşină. 

Tot vineri, şi pe DN 17, în pădurea de la Ilişeşti, şoferul unei autoutilitare a derapat într-o curbă şi a pătruns pe sens opus, acroşând un camion şi apoi izbindu-se într-un microbuz. În urma acestui accident au rezultat doi răniţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident în pădurea de la Adâncata, după ce un şofer turc a derapat pe zăpadă.
 Vizualizări articol: 2502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Accident în pădurea de la Adâncata, după ce un şofer turc a derapat pe zăpadă2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei