Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 4 (5211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doamne în intersecţii

Poliţia Rutieră are întăriri în 2013. Cinci tinere agente de poliţie au fost repartizate la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De la 1 ianuarie 2013, Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava are opt noi subofiţeri, proaspăt absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, repartizaţi de Inspectoratul General al Poliţiei Române.  Ocuparea posturilor era extrem de aşteptată în condiţiile deficitului de agenţi de poliţie rutieră, surpriza cea mare fiind că din cei opt noi subofiţeri, cinci sunt femei. La nivel de poliţie rutieră, femeile care fac munca operativă de teren pot fi numărate pe degete, astfel că rămâne de văzut cum se vor adapta tinerele absolvente la sarcinile de serviciu.

Model  pentru tinerele poliţiste este inspectorul principal Anca Iacob, ofiţer care participă la acţiuni de control în trafic şi are atribuţii în anchetele privind accidente grave. Pentru femei o muncă de acest gen poate fi considerată dificilă, având în vedere reacţiile nu tocmai ortodoxe ale unora dintre şoferii traşi pe dreapta în cadrul acţiunilor de control, dar şi faptul că trebuie să lucreze pe timp de noapte.  

Cei opt noi subofiţeri de la Serviciul Rutier Suceava, absolvenţi ai profilul de agenţi rutieri, au fost repartizaţi pe posturile vacante funcţie de mediile de absolvire pe care le-au avut. Cei cu medii mai mari au putut alege la ce formaţiune de poliţie rutieră să lucreze.  La nivel de judeţ, două agente de poliţie au fost repartizate la Poliţia oraşului Vicovu de Sus, două la Poliţia municipiului Rădăuţi şi una la Serviciul Rutier Suceava. Cei trei băieţi au fost distribuiţi la Poliţiile municipale Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni. 

Subcomisarul Petrică Jucan, şeful Serviciului Rutier Suceava, a declarat: „Suntem mulţumiţi că am obţinut această suplimentare a numărului de oameni pentru a acoperi zonele în care aveam şi încă mai avem nevoie de agenţi. Patru dintre poliţiste au fost repartizate pe zona Rădăuţi-Vicov, unde aveam cel mai mare deficit. La Vicovu de Sus, de exemplu, aveam un singur poliţist rutier care nu avea cum să facă faţă sub nici o formă situaţiei operative, cauză din care am şi detaşat o perioadă acolo personal de la Serviciul Rutier Suceava. Acum vor fi în total trei poliţişti rutieri la Vicovu de Sus, astfel că se va putea lucra mai eficient cu maşina cu radar de acolo”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia Rutieră are întăriri în 2013. Cinci tinere agente de poliţie au fost repartizate la Suceava.
 Vizualizări articol: 3868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Poliţia Rutieră are întăriri în 2013. Cinci tinere agente de poliţie au fost repartizate la Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Material trimis de
( 8 ian 2013, 11:11:11
LE-AU ADUS LA POLITISTI MATERIAL SEXUAL.SA VEDETI CE REPEDE URCA ASTEA IN GRAD.
2.   Ei da trimis de
( 8 ian 2013, 17:48:33
Mama imi dai sa mananc!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei