Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iul 2012 - Anul XVII, nr. 151 (5056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   16 imagini |   ø fişiere video

Distracţie

Şapte mii de fălticeneni au participat la concertele organizate sâmbătă de Mix Music

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mix Music Evo Bucureşti şi LIDL au organizat sâmbătă şi duminică, în Piaţa „Nada Florilor” din Fălticeni, două spectacole de muzică şi dans, dar şi numeroase concursuri dotate cu premii.

Sâmbătă, atmosfera a fost „încălzită” de la ora 17,00 de Mihai Sandel, fratele celebrei cântăreţe Andra, cu ritmuri de muzică populară şi etno. Cel care a dat startul la distracţie, aproape de ora 19,00 a fost prezentatorul TV Cătălin Măruţă, care, înainte de începerea concertelor, a căutat în public „cea mai tare gospodină”, aceasta trebuind să aibă asupra ei şi să prezinte la scenă un  obiect utilizat în bucătărie, apoi a căutat domnişoare care să renunţe la obiectele personale. Şi aici concurenţa a fost strânsă, fetele urcate pe scenă renunţând uşor la bluze şi la papuci. Tot pentru premii s-au întrecut şi câţiva tineri care au interpretat melodiile pe care ştiu ei mai bine să le cânte, iar desemnarea celor mai buni  a revenit publicului, care i-a răsplătit cu aplauze.

Vedete îndrăgite şi trupe apreciate de cei peste 7.000 de spectatori au urcat pe scenă aproape de ora 20,00. Prima care a concertat a fost Emma, o tânără solistă cunoscută şi pentru colaborarea cu Sistem la piesa “People are People”, după care a urcat pe scenă fostul solist al trupei Talisman Tavi Colen, care a dedicat ce-a mai recentă melodie „Spune-mi” tuturor fetelor din Fălticeni, după care i-a îndemnat pe cei prezenţi „s-o facem lată, ca altă dată, s-o facem lată, până în zori”.

Cei mai plinuţi domni şi cele mai plinuţe doamne s-au întrecut, la propunerea lui Măruţă, în „Concursul persoanelor cu greutate”. La proba cântarului au fost admişi domnii peste 120 de kilograme şi doamnele cu mai mult de 100 de kilograme. Printre greii Fălticeniului s-au aflat Mugurel, cu 167 de kilograme, şi doamna Elena, cu ceva peste 100 de kilograme.

În aplauzele publicului s-a desfăşurat şi megashowul realizat de Keo, Skizzo Skillz şi Roxy de la Blaxy Girls. Cei trei au cucerit publicul cu piese mai noi sau mai vechi. Keo le-a dedicat una dintre piese celor care sunt într-o relaţie, Skizzo Skillz i-a învăţat pe spectatorii de la Fălticeni hitul „Pierde vara”, iar Roxy a readus în atenţie melodia de success a fetelor de la Blaxy Girls, “Dear mama”, cu care au concurat pentru Eurovision în anul 2009.

Seara s-a încheiat cu un duel al DJ-ilor. Dj Marius, iniţiatorul şi dezvoltatorul conceptului de Mix Music Evolution, şi DJ Jungle, cunoscut în discoteci pentru petrecerile de neuitat, au oferit un spectacol de muzică, lumină şi dans, cei doi mixând îmbrăcaţi în ţinute de epocă, în roboţi sau în ţinute sport, spectatorii aplaudând atât prestaţia DJ-ilor, cât şi pe cea a celor trei dansatoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte mii de fălticeneni au participat la concertele organizate sâmbătă de Mix Music.
 Vizualizări articol: 838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Şapte mii de fălticeneni au participat la concertele organizate sâmbătă de Mix Music5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Concerte trimis de
( 2 iul 2012, 14:51:44
Falticeniul dispune de doua stadioane care necesita reparatii . Acest tip de evenimente ar trebui tinute in astfel de locuri cu urmatoarele avantaje : spatiu mai mare , obtinerea de bani pentru intretinerea acestor locatii , redarea linistii riveranilor pietii centrale , respectul pentru cultul religios , conservarea curateniei linistii si intimitatii centrului civic.
2.   Comentariu trimis de
( 3 iul 2012, 00:02:16
SHOW IN THE MIX,FALTICENI FM.. SA TRAIASCA DOMNU TOFAN CA A FOST DEACORD SA ADUCA ACCEST EVENIMENT LA FALTICENI...CA USL SA OPUS....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei