Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iun 2012 - Anul XVII, nr. 128 (5033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atenţie, şoferi!

Principala arteră de circulaţie a Sucevei va fi blocată cel puţin o oră de Turul Ciclist al României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Astăzi după-amiază, începând de la ora 16.00, traficul rutier de pe principala arteră de circulaţie a Sucevei va fi blocat total pentru o perioadă de cel puţin o oră, timp în care sunt aşteptate să ajungă în municipiul reşedinţă de judeţ echipele participante la Turul Ciclist al României şi caravana care le însoţeşte.

Conform organizatorilor, primii ciclişti sunt aşteptaţi să ajungă în Suceava începând cu ora 16.00, în vreme ce ultimii sunt aşteptaţi să încheie cursa în jurul orei 17.00.

Participanţii la Turul Ciclist al României vor ajunge în municipiul Suceava venind pe DN 17, urcând dinspre Şcheia pe strada Vasile Grecu, vor merge apoi pe strada Calea Obcinilor, pentru a vira la stânga, pe lângă Spitalul Judeţean, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, vor trece prin faţa sediului Primăriei Suceava, pe bulevardul 1 Mai şi apoi pe bulevardul Ştefan cel Mare, unde cursa se va încheia în faţa magazinului Bucovina.

După sosirea tuturor participanţilor, caravana ciclistă se va deplasa pe strada Ştefan cel Mare, în faţa Muzeului de Ştiinţe ale Naturii, unde va avea loc festivitatea de premiere.

Consilierul Sport în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava, Mihai Androhovici, a precizat că deşi desfăşurarea celei de-a cincea etape a Turului Ciclist al României va bloca traficul cel puţin o oră, se aşteaptă la înţelegere din partea celor aflaţi în trafic: “În mod sigur va fi un disconfort în trafic, vor fi unii care vor trebui să aştepte să ajungă şi ultimul ciclist pentru a-şi continua drumul, dar consider că oamenii vor da dovadă de înţelegere şi vor urmări cu interes acest eveniment sportiv de amploare. Am observat că reacţiile celor din trafic s-au îmbunătăţit de la an al an, încât sunt mulţi care, în loc să se enerveze, stau şi urmăresc spectacolul sosirii cicliştilor care au parcurs 161 de kilometri pe un traseu dificil”.

 

Restricţii de circulaţie atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni

Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harşovschi a spus că toate datele despre traseul şi orarul Turului Ciclist a României au fost transmise Poliţiei Rutiere, care va lua măsurile necesare pentru ca străzile pe care vor sosi cicliştii şi caravana acestora să fie libere.

Drept urmare, primele măsuri de restricţionare a traficului rutier vor fi luate începând de la ora 15.00, astfel încât la ora 16.00, când sunt aşteptaţi să ajungă cei mai sprinteni participanţi, străzile de pe traseul menţionat să fie libere.

Nu doar şoferii trebuie să ţină cont de desfăşurarea Turului Ciclist al României, ci şi pietonii, care sunt avertizaţi să nu se aventureze pe carosabil în timpul deplasării concurenţilor, pentru a fi evitate eventuale incidente neplăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Principala arteră de circulaţie a Sucevei va fi blocată cel puţin o oră de Turul Ciclist al României.
 Vizualizări articol: 925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.06/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 16 voturi
Principala arteră de circulaţie a Sucevei va fi blocată cel puţin o oră de Turul Ciclist al României3.1516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara trimis de
( 5 iun 2012, 11:22:40
MULTA NESIMTIRE DIN PARTEA AUTORITATILOR. LUMEA ARE TREABA SI BABA SE PIAPTANA. TRAFICUL SE INCHIDE PEE DRUMURI IN ORAS DACA EXISTA RUTE ALTERNATIVE. DAR IN SUCEAVA NU EXISTA.
1.1  RE: Fara trimis de
( 5 iun 2012, 11:28:03
nu poţi răbda 2 ore? ce-ar fi să vii să vezi caravana şi atunci o să-ţi schimbi părerea! e mare lucru că Suceava are finiş şi festivităţi legate de acest fenomen.
1.2  RE: Fara trimis de
( 5 iun 2012, 12:01:03
hai siktir Alinpop
1.3  RE: Fara trimis de
( 5 iun 2012, 12:39:58
stimate alinpop, probabil esti un burtos care a stat la tzata mamei pana dupa adolescenta, comentariul tau este penibil. Probabil doar atat te duce capul.
PS: Mai iesi si tu in lume sa vezi cum sta treaba!
2.   O zi frumoasa pt Suceava! trimis de
( 5 iun 2012, 11:53:26
Este o zi frumoasa pt Suceava! In schimb imi pare rau ca toti ciclistii vor trebui sa evite denivelarile si capacele de canal neridicate inca la nivelul asfaltului. Cat priveste remarca lui Alin Pop, pot spune ca este indreptatita pe jumatate, nu exista in Suceava decat o sosea, exact ca intr-o comuna. Din Burdujeni spre Obcine nu poti merge decat pe acelasi drum, nu ai nicio alternativa! Pacat!
3.   Frumos! trimis de
( 5 iun 2012, 12:10:23
Faptul ca judetul este inclus in traseul " micii bucle" ar trebui sa ne onoreze. Sunt carcotasi ( prosti ) care comenteaza negativ, dar evenimentul este unul deosebit.
P.S. - mai lasati masinile acasa, intr-un oras cum e Suceava puteti merge si pe jos, sau cu mijloacele de transport in comun!
4.   Traseul nu e bun trimis de
( 5 iun 2012, 12:24:43
ciclistii trebuiau bagati pe stradute laterale ca sigur ajungea orasul nostru pe CNN.in rest ideea e buna
5.   Bai desteptilor trimis de
( 5 iun 2012, 12:43:25
In Gura Humorului de exemplu exista varianta ocolitoare pentru cei care vor sa ajunga in centru. Eu trebuie sa imi iau copilul de la gradinita din Burdujeni. Merg cu el pe jos pana in centru?? Nu am masina si merg cu autobuzul. Stau o ora si ceva sa astept ultimul obosit care nu da la pedale?? Doar in Romania gura casca si handicapatii pot opri circulatia fara sa ofere alternative. Sictir
5.1  RE: Bai desteptilor trimis de
( 5 iun 2012, 12:53:59
Te-a  ☭  mamica ta in masina derbedeule??
De parca s-ar inchide circulatia definitiv in oras asa sariti cu gura .
Mai pasiti macar o ora pe zi ca nu7 va cade curu!!!
6.   Turul ROMANIEI trimis de
( 5 iun 2012, 13:24:12
E o cinste pentru SUCEAVA sa avem din nou turul si niste ........ posteaza comentarii penibile. Probabil nu au facut deloc sport la viata lor.
7.   Comentariu trimis de
( 5 iun 2012, 13:39:22
sa mearga pe pista amenajata de Lungu pentru biciclete
8.   Comentariu trimis de
( 5 iun 2012, 14:17:27
ALINPOP esti un prost!
9.   Bataie pe km patrat trimis de
( 5 iun 2012, 15:13:46
n-am nimic cu turul ciclist, dar anul trecut a fost un dezastru in tot traficul sucevei timp de 3 ore. sa fereasca Dumnezeu ca in acest timp sa fie vreun accident sau vreun incendiu. anul trecut suceava a fost complet blocata de la intrarea dinspre sf. ilie si pana la iesirea spre salcea. intr-o ora la toate iesirile erau cozi de cel putin 2-3 sute de metri, iar stradutele laterale paralizate dupa jumatate de ora.

oricum acesta este un bun antrenament pt. toti sucevenii si mai ales pt. toti cei care vor fi prinsi in trafic. se prea poate ca in cazul unor dezastre majore imaginea traficului in suceava sa fie cam ca cea de anul trecut de la acelasi eveniment.

dar poate eu n-am dreptate si anul asta va fi ''aerisit si minunat''. cu siguranta maine vom sti cum a fost...
10.   Comentariu trimis de
( 5 iun 2012, 18:10:43
multa......... de aia la biciclisti.........mele
11.   Mare dreptate........ trimis de
( 6 iun 2012, 09:04:07
Hai sa o luam punctual:
1. Daca ar fi fost cineva care sa conduca orasul, pardon satul in nici un caz nu ar fi dat autorizatie pentru asa ceva la orele 16
2. Marii sportivi ai satului sa-si tina gura, si sa-si miste fundurile la miscare prin parcuri sau pe unde se poate, miscatul berii de pe masa la gura nu este sport
3. Daca tot postati fiti decenti daca se poate, desi am retineri ca se poate la noi asa ceva, - taranul de oras e cel mai prost animal - in Suceava se aplica cu varf si indesat.

Spor la votat .....................
12.   O zi mai putin aglomerata trimis de
( 6 iun 2012, 10:37:15
Daca ar fi pus cursa duminica sau luni de Rusalii cred ca nu se mai supara nimeni, da Doamne minte

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei