Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 ian 2009 - Anul XIV, nr. 19 (4005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Glume proaste

Alarmă cu bombă, din cauza unei genţi-diplomat lăsate în faţa hotelului Gloria

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Specialiştii de la Grupa Pirotehnică din cadrul Detaşamentului pentru Intervenţie Rapidă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au intervenit, sâmbătă, pentru a verifica un posibil atentat cu bombă, în faţa hotelului Gloria din municipiul Suceava. Alerta s-a declanşat din cauza unei genţi-diplomat lăsate pe temelia gardului din faţa unităţii hoteliere.

Geanta suspectă a fost observată în jurul orei 13.00, de către unul din oamenii de pază de la Consiliul Judeţean Suceava.

Conform procedurilor în astfel de situaţii, la faţa locului au fost trimişi de urgenţă poliţişti şi jandarmi, care au încercuit zona şi nu i-au lăsat pe trecători să se apropie.

Poliţiştii de la Grupa Pirotehnică au efectuat verificări amănunţite în urma cărora nu au sesizat prezenţa vreunei substanţe explozive. După ce au făcut şi testul la mişcare, specialiştii pirotehnişti au aruncat geanta în aer, cel mai probabil aceasta fiind lăsată intenţionat acolo, cu scopul de perturba activitatea hotelului ori doar pentru o glumă proastă.

 

Al doilea caz similar în mai puţin de o lună

În momentul în care s-a intervenit pentru verificarea diplomatului, în hotel se aflau mai multe persoane, printre care şi preoţi care participau la o reuniune. Echipele de intervenţie au stabilit însă că nu este nevoie ca oamenii din interior să fie evacuaţi, ei fiind rugaţi doar să nu stea în încăperile de la ieşirea din hotel.

În urmă cu mai puţin de o lună de zile, pe 30 decembrie anul trecut, grupa pirotehnică a DPIR a mai avut o intervenţie de acest fel. Atunci, o patrulă de jandarmi a observat pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Suceava un colet suspect, aşezat lângă unul din stâlpii de iluminat public. Şi în acest caz a fost vorba doar de o geantă goală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alarmă cu bombă, din cauza unei genţi-diplomat lăsate în faţa hotelului Gloria.
 Vizualizări articol: 814 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Alarmă cu bombă, din cauza unei genţi-diplomat lăsate în faţa hotelului Gloria1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei