Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 nov 2015 - Anul XX, nr. 268 (6080)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cine este Raluca Prună, noua propunere pentru Ministerul Justiţiei

Marţi, 17 Noiembrie 2015 (14:22:20)SURSA: Mediafax.ro
Raluca Prună, noua propunere pentru ministerul Justiţiei, este de profesie avocat şi are ani de experienţă în domeniul justiţiei, inclusiv la nivelul UE, scrie Mediafax. Raluca Alexandra Prună este... Integral pe Mediafax.ro
SURSA: Mediafax.ro
 Vizualizări articol: 1176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cine este Raluca Prună, noua propunere pentru Ministerul Justiţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf turcesc cu năut (de post) Pilaful cu năut (nohutlu pilav) este probabil cea mai cunoscută și mai ieftină mâncare stradală turcească, dar este deopotrivă gustos, sățios și un minunat energizant în sezonul rece. Rețeta originală a preparatului necesită unt și carne... Citeşte