Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 234 (5441)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Băsescu nu a denunţat Pactul deoarece i-a murit curajul; este ca şi cucul care iese la 18.30

Marţi, 8 Octombrie 2013 (15:45:08)

Preşedintele Traian Băsescu nu a mai denunţat Pactul de colaborare instituţională deoarece nu mai este aşa curajos ca înainte, fiind doar ca un "cuc" care iese la ora 18.30 pentru a face scandal, a afirmat premierul Victor Ponta, adăugând că şeful statului l-a girat doar "în sensul regnului animal".

"I-a murit curajul, a zis ceva dimineaţa şi până seara...nu mai e nici preşedintele curajos, cum era pe vremuri, acum zice ceva la televizor şi după aia gata, pleacă acasă", a spus Ponta, solicitat de jurnalişti să comenteze faptul că preşedintele nu a mai denunţat Pactul, aşa cum a anunţat iniţial, deoarece prevederile documentului ar face parte din Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV).

Ponta a adăugat că nu i s-a părut să fi fost "girat" de către preşedinte anul trecut, înainte de alegeri.

"Doar în sensul regnului animal mă gira. M-a girat pe mine vreodată Băsescu cu ceva ? Doamne fereşte, cred că ar fi un lucru foarte grav (...) Mi-aş dori ca român în primul rând, nu doar ca prim-ministru, să avem un preşedinte serios şi responsabil. Nu avem asa ceva, e - cum zicea un jurnalist ? - e ca şi cucul care iese la 18.30 şi zice ceva, face un scandal, de fiecare dată pe altă temă", a adăugat Ponta.

Preşedintele Băsescu a declarat, joi, că că va face o analiză privind pactul de coabitare cu premierul Ponta şi se va pronunţa în cursul după-amiezii, menţionând că cel mai important punct, independenţa justiţiei, "s-a prăbuşit ieri" şi acest lucru îl face să se îndrepte spre denunţarea acestui pact.

Tot atunci, preşedintele a declarat că nu îl mai "girează" pe premierul Victor Ponta, pentru că "a încălcat grav" pactul de coabitare şi "s-a băgat cu bocancii în justiţie".

Luni, preşedintele a declarat că premierul a încălcat pactul de coabitare pe politică externă, justiţie şi stat de drept, adăugând că a decis declanşarea, marţi, a unor consultări tehnice, prevăzute în acord, în legătură cu aceste domenii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Băsescu nu a denunţat Pactul deoarece i-a murit curajul; este ca şi cucul care iese la 18.30.
 Vizualizări articol: 666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Băsescu nu a denunţat Pactul deoarece i-a murit curajul; este ca şi cucul care iese la 18.300.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei