Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 234 (5441)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Suceava fără încălzire, prefectul pierde vremea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici bine nu a terminat Administraţia Naţională de Meteorologie să coloreze cu gri harta României, că prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a şi organizat o conferinţă de presă în care a vorbit despre măsurile care se iau ca urmare a informării de vreme rea. Domnul Sinescu a anunţat că 30 de echipaje de poliţie se vor afla mereu în stradă, că s-au inventariat utilajele care pot interveni pe drumurile comunale şi că s-au numărat paturile din spaţiile care-i pot găzdui pe oamenii aflaţi în dificultate. Informarea de vreme rea este foarte departe de codul roşu, departe rău de tot de codul portocaliu şi departe de codul galben. Informarea de vreme rea nu spune că urmează ca zăpada să ajungă până sub bărbiile celor cu barba sură şi a îmbaticatelor fără dinţi în gură, că vântul va bate ca nebunul ăla de Rocky în filmul cu acelaşi nume şi că va fi frig de vor crăpa pietrele din ghiulurile cocalarilor. Pe ici, pe colo au căzut cîţiva stropi de ploaie, undeva la contactul dintre vârful muntelui şi poalele cerului au picat cîţiva fulgi de zăpadă, vântul a bătut cât să mute praful de pe străzile nemăturate cu doi centimetri mai la stânga, iar temperaturile s-au apropiat de cele din frigiderele în care vara vânzătoarele de la butic îndeasă cornetele de îngheţată, sticlele de suc din bomboane şi cu pet-urile de bere. Pentru atâta lucru, domnul Sinescu şi-a luat costumul cel bun şi faţa de om serios şi a ieşit în faţa camerelor de luat vederea pentru a spune ce mare brânză a făcut el. Nici bine n-a terminat Florin Sinescu să dea asigurări că putem dormi liniştiţi atâta vreme cât domnia sa veghează, că şmecherii judiciari, pardon, administratorii judiciari numiţi la Termica au anunţat că societatea aflată în insolvenţă nu va furniza căldură în municipiul Suceava până când Consiliul Local Suceava nu va majora preţul gigacaloriei. Administratorii judiciari, pardon, şmecherii judiciari care, ca toţi şmecherii de la firmele astea de insolvenţă, nu ştiu decât să se îmbogăţească şi să aprovizioneze cu marfă centrele de colectare a fierului vechi, au hotărât să-şi bată joc de copiii din grădiniţe şi din şcoli şi de cei aproximativ 50.000 de suceveni ale căror locuinţe sunt racordate la sistemul centralizat. Ei, dacă era prefect de prefect, Florin Sinescu ar fi fost preocupat să rezolve problema încălzirii în Suceava, şi nu ar fi stat la fundul poliţiştilor, pentru ca aceştia să iasă în stradă pentru a număra maşinile şi picăturile de ploaie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava fără încălzire, prefectul pierde vremea.
 Vizualizări articol: 2912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 9 voturi
Suceava fără încălzire, prefectul pierde vremea5.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei