Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 234 (5441)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Şobolănimea cu fluier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Săptămâna trecută, când pe relativ ponderatul domn Porumboiu îl apucaseră pandaliile şi vorbea despre „şobolănimea” pripăşită prin vizuina numită FRF, era vorba numai despre comisiile care depunctează când vor ele, pe cine vor ele şi cu cât vor ele, inventând reguli şi regulamente peste noapte, numai pentru a-şi face de cap şi a le demonstra tuturor celor prinşi în „fenomen” cine e jupân pe felia asta. Supărarea de atunci a lui Porumboiu s-a concretizat prin declaraţia sa referitoare la hotărârea de a candida la şefia FRF la alegerile de la anul, cu intenţia declarată de a stârpi „şobolanii”. Am comentat atunci, spunând că toate astea se petrec din vina DNA care nu a stârpit ea însăşi şobolanii şi nu a pus foc în vizuină, deşi prilejuri au fost cu nemiluita în cei 23 de ani de când borfaşii conduc fotbalul românesc. Supărarea lui Porumboiu avea şi o cauză directă: depunctarea echipei din Vaslui (mai e a lui Porumboiu sau nu?) cu nu mai puţin de 8 puncte pentru o culpă, cred eu, inexistentă. Întrebarea e: ce se va întâmpla în momentul în care TAS va da câştig de cauză Vasluiului? Îşi vor da sau nu demisia toţi tâlharii care au comis mârşăvia? Întrebarea este, evident, pur retorică. Desigur că nu, că doar ar fi trebuit să se care cu toţii încă de când au buşit-o pe Universitatea Craiova. Ori de la prima necalificare (din cele vreo 10-12, din '94 încoace!) a Naţionalei, sau de la anularea barajului ăluia, tot penal, dintre Chiajna şi Rapid, pentru Liga I. Dovadă că banda de infractori de la FRF este încă mai numeroasă decât ne imaginăm este chiar întâmplarea din ultima etapă, când a intrat în priză şi Comisia de Arbitraj. Probabil că auzind declaraţiile lui Porumboiu, şobolanii cu fluier şi-or fi zis: „Ce vrea ăla, mă? Şef peste noi!? Las' că-l liniştim!” Şi au procedat în consecinţă: l-au trimis cu fluieru'-n gură pe Colţescu. Îl ştiţi: ăla care nici de-o sinucidere ca lumea nu e-n stare. Ştie doar să-i omoare pe alţii dacă tot nu l-au săltat nici DNA, nici Spitalul 9. Ca atare, pe lângă cele 8 puncte, Vasluiului i-au mai furat încă 3. Porumboiule, la alegeri n-ai să iei nici măcar un singur vot: ţi-l fură ăştia şi pe al tău!
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şobolănimea cu fluier.
 Vizualizări articol: 1639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Şobolănimea cu fluier3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei