Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 119 (5326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tuşa, după excluderea din PNL: Voi continua să activez ca parlamentar independent

Luni, 27 Mai 2013 (18:53:12)

 Deputatul Diana Tuşa a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul IRL, după excluderea sa din PNL, că va continua să activeze în continuare ca parlamentar independent.

Tuşa a precizat că acuzaţiile care i-au fost aduse în şedinţa Delegaţiei Permanente au fost legate de faptul că ar fi aderat la un alt partid şi la o altă doctrină, dar şi de faptul că a criticat miniştrii liberali.

"Am un sentiment de tristeţe pentru ce s-a întâmplat în şedinţa Delegaţiei Permanente, tristeţe pentru că, deşi paradoxal erau aceiaşi oameni ca acum 15 ani când m-am înscris în PNL, iar azi aceşti oameni aveau cu totul altă gândire. Exprim tristeţe, regret pentru că am ajuns trăiesc ca un preşedinte al PNL să folosească cuvântul «igienizare» atunci când s-a referit la o procedură de vot. Ştiţi cine se referea la igienizare în istorie", a spus Tuşa.

Tuşa a spus că acuzaţia referitoare la apartenenţa la alt partid sau doctrină este "o minciună", întrucât de 15 ani face parte din PNL, iar IRL este un ONG, nu un partid politic.

"Una dintre acuzaţii a fost că am avut curajul de a critica miniştrii liberali şi le-am spus că acesta e rolul parlamentarului, de a trage de mână membrii Guvernului când greşesc, când miniştii liberali uită electoratul, uită politicile care i-au trimis acolo şi îşi fac propria agendă", a spus Tuşa.

Ea a arătat că va continua să promoveze valorile în care crede, chiar dacă va activa în continuare ca parlamentar independent.

Tuşa le-a mulţumit colegilor din PNL care au avut "curajul" să se ridice în Delegaţia Permanentă pentru a-i lua apărarea.

"Le mulţumesc celor care au votat împotriva excluderii pentru curajul avut. Acum asta e un gest de curaj în PNL", a spus Tuşa.

Delegaţia Permanentă a PNL a decis, luni, excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, şi a deputatului Diana Tuşa.

Propunerea de excludere a primarului Andrei Chiliman şi a deputatului Diana Tuşa, înaintată de BPN Delegaţiei Permanente a PNL, a fost aprobată cu majoritate de voturi, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PNL. Conform surselor citate, pentru excluderea lui Chiliman din PNL au votat 139 de membri ai Delegaţiei Permanente, doar 8 votând împotrivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tuşa, după excluderea din PNL: Voi continua să activez ca parlamentar independent.
 Vizualizări articol: 945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tuşa, după excluderea din PNL: Voi continua să activez ca parlamentar independent0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei