Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 119 (5326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Picior uman descoperit în râul Argeş, în zona unde a fost găsit cadavrul fără cap şi membre

Luni, 27 Mai 2013 (18:44:07)

Anchetatorii au descoperit, luni după-amiază, piciorul stâng al unui cadavru uman în albia râului Argeş, în zona unde a fost găsit şi cadavrul secţionat al unei femei, urmând să stabilească dacă este vorba despre o femeie de 36 de ani, din Dâmboviţa, a cărei dispariţie a fost anunţată sâmbătă.

Potrivit anchetatorilor, luni, a fost găsit un fragment de cadavru, respectiv un picior, în apropierea zonei unde a fost descoperit şi un trunchi de femeie, în albia râului Argeş, din satul Ioneşti, comuna Petreşti, judeţul Dâmboviţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În albia râului Argeş s-a găsit un fragment de cadavru, respectiv un picior stâng. Cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz. Au fost ridicate probe ADN şi au fost trimise Institutului Naţional de Criminalistică, în vederea identificării victimei. Până atunci, nu se poate afirma că femeia dispărută este cea găsită moartă, fără cap, mâini şi picioare", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

Peste 200 de polţişti, jandarmi şi pompieri militari au căutat şi luni în judeţele Dâmboviţa şi Argeş, în zona adiacentă râului Argeş şi în apă părţile lipsă din trupul decapitat şi fără membre, descoperit cu două zile în urmă în râul Argeş.

Cadavrul unei femei fără cap, fără mâini şi fără picioare a fost găsit de un cioban, sâmbătă, în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti, satul Ioneşti.

Surse din rândul anchetatorilor spuneau că pe cadavrul femeii erau urme proaspete de sânge, fapt ce ar duce la ipoteza unei crime comise recent.

Ofiţeri specialişti de la direcţiile de Investigaţii Criminale şi de Operaţiuni Speciale din IGPR, precum şi de la Institutul Naţional de Criminalistică, au fost trimişi în Dâmboviţa pentru a sprijini ancheta în acest caz.

Anchetatorii încearcă să stabilească dacă o femeie de 36 de ani din localitatea dâmboviţeană Valea Mare, dată dispărută de către familie, este cea al cărei cadavru a fost găsit în râul Argeş.

Rudele unei femei de 36 de ani au alertat Poliţia, sâmbătă seară, despre dispariţia acesteia după ce a fost dat publicităţii cazul femeii al cărei cadavru a fost găsit în râul Argeş. În noaptea de sâmbătă spre duminică, concubinul femeii şi fostul soţ al acesteia au fost audiaţi de către procurorul de caz.

Femeia, Iuliana Neblea, în vârstă de 36 de ani, era divorţată, lucra la o fabrică de pâine din Topoloveni (Argeş) şi făcea zilnic naveta din localitatea Valea Mare din Dâmboviţa, unde locuia împreună cu concubinul ei.

Sora femeii dispărute a susţinut că bărbatul cu care aceasta trăia în concubinaj ar fi recunoscut-o la morgă, după semnele particulare.

"Ultima dată a vorbit la telefon cu concubinul ei vineri seară, pe la ora 22.00, când a plecat de la fabrică şi se ducea la maşina de ocazie, iar el urma să o aştepte. Bărbatul a aşteptat-o câteva ore pe merginea drumului, să coboare din maşina de ocazie, iar pe la 02.00 a venit la mine şi mi-a spus că sora mea nu a ajuns încă. Atunci am sunat-o şi eu şi avea telefonul închis. Am fost împreună cu el la morgă, dar eu nu m-am putut uita la cadavru, doar el a intrat. El spune că ea ar fi, însă anchetatorii nu ne-au spus nimic clar. Ne-au luat probe ADN mie şi fetiţei sorei mele", a spus sora femeii dispărute, Mihaela Sârbu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Picior uman descoperit în râul Argeş, în zona unde a fost găsit cadavrul fără cap şi membre.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Picior uman descoperit în râul Argeş, în zona unde a fost găsit cadavrul fără cap şi membre0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei