Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 119 (5326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Tăriceanu rămâne în PNL, poate fi critic; Ideea era să nu intre în cortegiul lui Chiliman

Luni, 27 Mai 2013 (18:38:48)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu nu a fost pus sub îndoială în PNL, exprimându-şi convingerea că va rămâne în partid şi precizând că şi-a dorit ca fostul lider al PNL să nu intre în "cortegiul lui Chiliman".

"Domnul Tăriceanu a avut poziţii critice şi probabil va mai avea, niciun fel de problemă. Tot ceea ce am spus public şi mi-am dorit să se întâmple a fost ca domnul Tăriceanu să nu participe în cortegiul domnului Chiliman, domnului Meleşcanu şi a domnului Ungureanu, a domnului Piţigoi sau cine mai sunt la reconstruirea dreptei în altă parte. Domnul Tăriceanu n-a făcut-o, domnul Tăriceanu ca atare, chiar dacă are poziţii critice, este şi nu a fost niciodată pus sub îndoială în interiorul PNL, unde sunt convins că va şi rămâne", a afirmat liderul PNL.

Antonescu a declarat că, spre deosebire de Chiliman, în perioada în care Călin Popescu Tăriceanu era liderul PNL, el nu i-a adus acuzaţii sau calomnii precum cele ce i-au fost aduse de primarul Sectorului 1.

"Niciodată nu am folosit împotriva domnului Tăriceanu nici cel mai mic dintre pretinsele argumente ale adversarilor săi. Mai mult decât atât, atunci când domnului Tăriceanu i-a fost cu adevărat greu, atunci când a dus bătălia cu un Traian Băsescu în culmea ... în puterea vârstei politice, atunci chiar noi cei care mai aveam şi poziţii divergente - eu sau Ludovic Orban - am fost foarte aproape de premier. Eu niciodată nu am vorbit în public nenorocirile pe care le-au vorbit despre Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Chiliman sau Vlad Moisescu în anul 2009. Niciodată", a afirmat Antonescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Tăriceanu rămâne în PNL, poate fi critic; Ideea era să nu intre în cortegiul lui Chiliman.
 Vizualizări articol: 625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Tăriceanu rămâne în PNL, poate fi critic; Ideea era să nu intre în cortegiul lui Chiliman0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei