Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 119 (5326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lipsire de libertate

Amantul de 19 de ani, sechestrat şi bătut de soţul gelos, în vârstă de 50 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Rădăuţi a ajuns în arest, după ce, sâmbătă noapte, ar fi sechestrat un tânăr de 19 ani, într-un apartament din municipiu. Totul ar fi plecat de la gelozie, după ce soţia agresorului, o tânără de 19 ani, a plecat  de la domiciliul conjugal şi s-a mutat în locuinţa tânărului în vârstă de 19 ani. Conform scenariului conturat de poliţişti, tânărul a fost urmărit la ieşirea dintr-o scară de bloc din Rădăuţi şi a fost dus cu forţa într-un apartament, sub ameninţarea cuţitului. Acolo acesta ar fi fost legat cu un lanţ şi lovit de mai multe ori cu un par.  

 

A trecut la violenţe, după ce soţia nu i-a dat nici un semn că se va întoarce acasă

Potrivit primelor cercetări întreprinse de poliţiştii rădăuţeni, originile conflictului de la finele săptămânii trecute pornesc din urmă cu circa zece zile, când localnica Alina Cristina Ureche, în vârstă de 19 ani, pe fondul unor neînţegeri cu soţul ei, Marian Ureche, de 50 de ani, a părăsit domicilul conjugal, condiţii în care bărbatul a reclamat la poliţie dispariţia acesteia. După trei zile, judiciariştii rădăuţeni au depistat-o pe femeie pe raza municipiului, însă aceasta a refuzat să se întoarcă acasă din cauza conflictului cu soţul său. Între timp Marian Ureche a aflat că soţia sa locuia cu un tânăr de 19 ani, Iulian Gabriel Judiuc, originar din comuna botoşăneană Cândeşti. Bărbatul a luat legătura cu tânărul şi i-a cerut să o convingă pe tânără să se întoarcă la domiciliul conjugal. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, sâmbătă seară, în jurul orelor 23.00, în momentul când a ieşit dintr-o  scară de bloc de pe strada Mihai Viteazul din Rădăuţi, tânărul de 19 ani a început să fie urmărit de soţul părăsit. Victima le-a declarat poliţiştilor că la un moment dat Ureche s-a apropiat de el şi, sub ameninţarea unui cuţit, l-a dus la apartamentul său, unde l-ar fi legat de mâini cu un lanţ şi l-ar fi lovit de mai multe ori cu o bucată de lemn. În acelaşi timp, agresorul l-a obligat pe tânăr să o sune pe sora sa şi să-i spună să o aducă pe Alina Ureche la apartamentul în care era sechestrat.

 

Lispirea de libertate, infracţiune gravă pentru care autorul riscă între 7 şi 15 ani de închisoare

Conform anchetei poliţiei, Alina Ureche a apărut însoţită de mai mulţi tineri şi, după o serie de discuţii în contradictoriu, acestea au degenerat în scandal. Speriată de conflict, una dintre fiicele lui Marian Ureche a apelat serviciul de urgenţă 112. Echipele operative care au ajuns la faţa locului au găsit, în faţa unei ferestre de la apartamentul situat la parterul unui bloc, câţiva tineri care se certau cu Marian Ureche, cu menţiunea că acesta se afla în interiorul locuinţei şi ţinea în mână o bucată de fier beton. La vederea poliţiştilor, Ureche s-a deplasat spre uşa de acces în apartament, fiind deposedat imediat de bucata de fier, şi în acelaşi timp a apărut Judiuc, care a reclamat că fusese sechestrat în apartament. Poliţiştii au mai constatat că unul dintre geamurile apartamentului fusese spart cu mai mulţi bolovani, şi au ridicat o bucată de lanţ de circa doi metri, dar  şi un cuţit.

Potrivit celor afirmate de şeful Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi, inspector principal Liviu Andrişan, suspectul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de lipsire de libertate în mod ilegal, infracţiune pentru care riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 7 la 15 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amantul de 19 de ani, sechestrat şi bătut de soţul gelos, în vârstă de 50 de ani.
 Vizualizări articol: 5631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Amantul de 19 de ani, sechestrat şi bătut de soţul gelos, în vârstă de 50 de ani3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(27 mai 2013, 12:43:08
ce sa-i faci Mariane. Asta e viata Daca esti prost stai acasa
2.   19 vs. 50 trimis de
(27 mai 2013, 13:11:13
Ea tanara sotioara de 19 ani , el proaspat casat la 50 de ani . Amantul 19 ani . Din ecuatia asta , nu se poate deduce decat ca sotul inselat sufera la capitolul " tehnica de lupta" , mai bine pleca si capul de pe umeri , accepta situatia si isi vedeau de viata pana la adanci batraneti ( ale lui )

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei