Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 78 (5285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Zgonea: USL nu se va rupe, nu şi-a îndeplinit obiectivele

Joi, 4 Aprilie 2013 (14:34:33)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, că este sigur 100% că USL nu se va rupe, arătând că el are "simţ oltenesc" şi că "alianţa ţine pentru că nu şi-a îndeplinit obiectivele".

"Eu am simţul ăsta oltenesc, ştiu întotdeauna când lucrurile nu sunt bune şi plec de acolo repede. În acest moment, cu siguranţă, anul 2013 ne va prinde pe toţi împreună pentru că avem un proiect care nu s-a terminat, dreptate până la capăt şi mai avem de lucru", a spus Zgonea, după ce a fost întrebat dacă USL se va rupe.

El a arătat că USL "ţine pentru că nu şi-a îndeplinit obiectivele".

"Alianţa ţine pentru că nu şi-a îndeplinit obiectivele. Şi ţine pentru că, mai presus de ceea ce credem noi, avem în spate 7,4 milioane de oameni care au speranţa că vor trăi mai bine în România şi atunci compromisurile care se fac în interior sunt tocmai în acest interes. Aţi văzut că ieri toată lumea aştepta un mare scandal la USL, lucrurile s-au rezolvat foarte simplu", a spus Valeriu Zgonea.

El a susţinut că atunci când eşti într-o funcţie publică deciziile sunt mai presus de emoţii. "Sunt decizii, când eşti în funcţie publică, care sunt mai presus de interesul tău şi de emoţia ta sau a grupului care te-a adus în acea funcţie, iar decizia de a arăta seriozitate, transparenţă şi în calitate de prim-ministru al României, seriozitate, cuvânt este importantă pe pieţele financiare şi la Bruxelles. Nouă ne-a lipsit cuvântul Domnul Boc nu prea a fosst la Bruxelles şi atunci noi nu am avut acolo credibilitatea primului-ministru, care în interesul României este foarte importantă", a adăugat Zgonea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zgonea: USL nu se va rupe, nu şi-a îndeplinit obiectivele.
 Vizualizări articol: 665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zgonea: USL nu se va rupe, nu şi-a îndeplinit obiectivele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei