Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 12 (5219)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avertizare cod galben de ninsori şi viscol în aproape toată ţara, vineri şi sâmbătă

Joi, 17 Ianuarie 2013 (14:58:27)

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori şi viscol valabilă vineri şi sâmbătă, în Moldova, Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, nordul Olteniei şi al Munteniei.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, vineri, între orele 06.00 şi 18.00, va ninge în judeţele Suceava, Neamţ, Botoşani, Bacău, iar în judeţele Iaşi, Vaslui şi Vrancea vor fi precipitaţii mixte, favorizând depuneri de polei.

În cea mai mare parte a zonei montane va ninge abundent, iar vântul va sufla tare, în special pe creste, viscolind şi spulberând zăpada.

În Banat, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea va ploua, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20 de litri pe metru pătrat. Vântul va avea intensificări locale, temporare, cu viteze mai mari în sud şi sud-est, unde rafalele vor depăşi 50 de kilometri pe oră.

Avertizarea cod galben emisă pentru vineri este valabilă în judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Vrancea, Harghita, Covasna, Braşov, Prahova, Buzău, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Sibiu, Hunedoara, Gorj, Mehedinţi şi Caraş-Severin.

Totodată, meteorologii au avertizat că în noaptea de vineri spre sâmbătă şi în prima parte a zilei de sâmbătă va ninge în Moldova, Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, în nordul Olteniei şi al Munteniei.

Vântul va continua să sufle tare la munte, cu viteze de peste 90 de kilometri pe oră, şi va avea intensificări temporare, cu viteze de 55 - 60 de kilometri pe oră, îndeosebi în Moldova, Crişana şi Banat, viscolind şi spulberând zăpada.

Avertizarea intră în vigoare vineri, la ora 18.00 şi este valabilă până sâmbătă, la ora 15.00, în aproape toată ţara, cu excepţia Capitalei şi a judeţelor Galaţi, Brăila, Tulcea, Constanţa, Ialomiţa, Ilfov, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Olt şi Dolj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avertizare cod galben de ninsori şi viscol în aproape toată ţara, vineri şi sâmbătă.
 Vizualizări articol: 502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avertizare cod galben de ninsori şi viscol în aproape toată ţara, vineri şi sâmbătă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei