Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 5 (5212)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dragnea: Numărul secretarilor de stat va fi limitat "în medie" la două posturi, sunt unele excepţii

Miercuri, 9 Ianuarie 2013 (17:45:08)

Numărul secretarilor de stat va fi limitat "în medie" la două posturi, deoarece vor exista şi unele excepţii, precum Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, unde numărul secretarilor de stat va fi uşor mai mare, afirmă vicepremierul Dragnea.

El a precizat că numărul secretarilor de stat nu este stabilit deocamdată, dar se estimează a se situa între 55 şi 60 de posturi.

"După ce se adoptă toate hotărârile de reorganizare pentru toate ministerele, atunci o să vedem care este numărul total al secretarilor de stat. Pot estima că o să ajungă numărul total al secretarilor de stat undeva înspre 60, între 55-60, dar este o estimare. Trebuie să vedem fiecare ministru cu ce propunere de guvern vine", a declarat Dragnea.

Întrebat de asemenea dacă va fi respectată regula anunţată anterior de premierul Victor Ponta, respectiv de maximum doi secretari de stat pentru fiecare minister, vicepremierul a răspuns că "în medie" această cifră va fi respectată şi că, din câte a reţinut el, sintagma utilizată a fost "de regulă" maximum două posturi de secretar de stat.

"În medie o să ne apropiem. La unii miniştri delegaţi va fi un singur secretar de stat. Sunt câteva excepţii, la MAI, la MDRAP, practic trebuia să pun vreo 4-5, sunt decât 3 (...) Cred că expresia iniţială - nu sunt sigur, dar eu aşa am reţinut - a fost <<de regulă>>, în aşa fel încât per total să ne apropiem de o medie de doi secretari de stat pe minister", a explicat Dragnea.

La sfârşitul anului trecut, premierul Victor Ponta a anunţat că numărul total al secretarilor de stat va fi redus, regula stabilită fiind ca fiecare ministru să aibă doar doi secretari de stat.

"Vor fi mai puţini secretari de stat, pentru că regula este de doi secretari de stat pe fiecare ministru", a spus Ponta la acel moment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragnea: Numărul secretarilor de stat va fi limitat "în medie" la două posturi, sunt unele excepţii.
 Vizualizări articol: 618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragnea: Numărul secretarilor de stat va fi limitat "în medie" la două posturi, sunt unele excepţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei