Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 2 (5209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vosganian: Băsescu nu vrea ca zeiţa justiţiei să fie legată la ochi,ci oamenii; Luptă pentru ai săi

Duminică, 6 Ianuarie 2013 (17:18:48)

Vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, susţine că preşedintele Traian Băsescu se luptă pentru oamenii săi şi doreşte ca nu "zeiţa justiţiei" să fie legată la ochi, ci cetăţenii, dezbaterea din ultimele zile arătând că unii sunt în continuare deasupra legilor pe care le aplică.

"În ce priveşte justiţia, breasla judecătorilor şi a procurorilor, dezbaterea este excesiv personalizată. Nu discutăm de legi, ci de oameni. Asta înseamnă că, din păcate, oamenii (unii dintre ei) sunt, în continuare deasupra legilor. Înseamnă că legile sunt după chipul şi asemănarea oamenilor care le aplică. Si osârdia cu care preşedintele luptă pentru oamenii săi, arată că, din păcate el vrea un sistem în care nu zeiţa justiţiei, ci oamenii să fie legaţi la ochi", scrie Vosganian pe blog.

El susţine că în cei opt ani de mandat şeful statului a avut două teme predilecte, justitia şi repectiv serviciile de informaţii.

Vicepreşedintele PNL relatează inclusiv o discuţie avută în 2008 cu fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, la Palatul Victoria, unde acesta l-a întrebat dacă ştie vreun lucrător SRI sau SIE.

"I-am răspuns că, excepţie făcând cei avizaţi de către Parlament, anume Virgil Măgureanu, Radu Timofte, George Maior, Claudiu Săftoiu, Răzvan Ungureanu etc. nu cunosc niciunul. M-a întrebat, apoi, dacă am cunoscut vreun procuror. I-am răspuns că nu cunosc decât foşti procurori, precum Victor Ciorbea sau Monica Macovei, dar că nu ştiu niciun procuror în funcţie. Mi-a mărturisit că nici el. Pe vremea aceea erau două Românii. Una, a noastră, care se preocupa de mersul economiei şi de creşterea bunăstării oamenilor. Şi o alta, reprezentată de Traian Băsescu, care avea cu totul alte ocupaţii", a mai povestit Vosganian.

Vicepreşedintele PNL relatează continuarea discuţiei cu fostul premier, în care făcea vorbire despre "oameni acoperiţi" în politică.

"Noi suntem oameni cumsecade, n-am avut de-a face cu justiţia, n-am făcut obiectul unor cercetări de natură penală, n-am turnat pe nimeni şi n-am făcut parte din nicio poliţie secretă. Unde să-i cunoastem? Ei au lumea lor, noi pe a noastră. Interferenţa dintre cele două lumi trebuie să se facă aşa cum spune legea şi nu amestecând oameni de-ai lor acoperiţi în lumea noastră şi oameni de-ai noştri în lumea lor, ca să ne apere pe noi de lege şi să-i hăituiască pe adversarii noştri", a mai relatat Vosganian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vosganian: Băsescu nu vrea ca zeiţa justiţiei să fie legată la ochi,ci oamenii; Luptă pentru ai săi.
 Vizualizări articol: 2538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vosganian: Băsescu nu vrea ca zeiţa justiţiei să fie legată la ochi,ci oamenii; Luptă pentru ai săi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :))) trimis de
( 6 ian 2013, 23:46:32
...vozganian a avut o discutie cu tariceanu i au cazut de acord...si?ce daca?...si mircea badea a avut o discutie cu gadea..si ei au cazut de acord...PDL si Presedintele Basescu sunt vinovati...deloc voiculescu,iliescu ,patriciu,roman ...s.a.m.d. ....
2.   ... trimis de
( 6 ian 2013, 23:51:36
...- de ce sunt vinovati?...intreaba ponta...
- stai sa il intreb pe Domnu Voiculescu(felix)..raspunde gadea...
printre timp badea e la sala de forte...el isi stie bine replicile..."huoo Udrea,jos Boc"...etc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei