Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 2 (5209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soţul deputatului Claudia Boghicevici şi-a retras plângerea după ce ar fi fost bătut în campanie

Duminică, 6 Ianuarie 2013 (16:45:07)

Soţul deputatului PDL de Arad Claudia Boghicevici şi-a retras plângerea penală împotriva unui presupus agresor din echipa de campanie a USL, care l-ar fi bătut pe stradă înainte de alegerile parlamentare, motivându-şi decizia prin faptul că presupusul agresor şi-ar fi recunoscut fapta la Poliţie.

Într-un comunicat de presă remis, duminică, de deputatul PDL de Arad Claudia Boghicevici, parlamentarul aduce "unele clarificări legate de actul de violenţă" asupra soţului său, incident produs în ultima zi de campanie electorală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Deputatul afirmă în comunicat că "s-a dovedit faptul că acele perosoane care l-au acuzat" pe soţul său că era sub influenţa băuturilor alcoolice "au minţit".

"În urma sesizării depuse la Poliţie, vineri, 4 ianuarie a fost ultima zi în care se putea închide cazul pentru a nu se ajunge în instanţă. Şeful de campanie al domnului Ovidiu Marian, un anume Artur Constantin Ionescu, a recunoscut că l-a lovit pe soţul meu şi că acesta nu era băut. Cel care a comis actul de violenţă a susţinut în faţa poliţiştilor că l-a confundat pe soţul meu cu altă persoană şi că regretă gestul. Declaraţia a fost făcută în faţa organelor de ordine şi există la dosar", afirmă Claudia Boghicevici.

Deputatul anunţă cu această ocazie că, "în urma gestului de a recunoaşte atât actul de violenţă, cât şi falsa afirmaţie că victima consumase băuturi alcoolice, Cătălin Boghicevici a decis să îşi retragă plângerea penală".

"Am spus şi atunci, după incident, că este regretabil că unii politicieni aşa înţeleg să facă politică, prin violenţă. Pe lângă suferinţa provocată soţului meu, acesta a mai şi fost acuzat că a băut, insinuându-se ideea că el e de fapt vinovat. Afirmaţii false, recunoscute de către făptuitor. Soţul meu şi-a retras plângerea pentru că am considerat că nu este cazul să mergem mai departe, să deschidem calea unui lung proces. Pentru noi este important că persoana şi-a recunoscut fapta", a încheiat deputatul Boghicevici.

În data de 8 decembrie 2012, soţul fostului ministru al Muncii Claudia Boghicevici a fost internat la Spitalul Judeţean Arad, el acuzând că a fost bătut pe stradă de un bărbat din echipa de campanie a USL, iar de faţă ar fi fost senatorul PNL Ovidiu Marian, care nega, însă, spunând că Boghicevici era băut şi a căzut într-un şanţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soţul deputatului Claudia Boghicevici şi-a retras plângerea după ce ar fi fost bătut în campanie.
 Vizualizări articol: 2541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soţul deputatului Claudia Boghicevici şi-a retras plângerea după ce ar fi fost bătut în campanie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei